Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Najlepsze początki w darkorbit

domineses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc najpierw

Rejestrujemy sie przez ten link http://www.darkorbit.pl/big/?aid=3047&aip=

Dzięki temu będziemy mieli BigBoy-a 10Laserów mp1 3Drony Flax i 3k mcb25

No więc na początku robimy 11 kont na tym linku (na 10 sprzedajemy całe wyposażenie) na 1 z kont robimy klan za sprzedane wyposażenie potem dołączamy pozostałymi kontami i robimy stawkę podatkową 5% gdy sie uzbierają wszystkie kredyty z kont wypłacamy i obstawiamy na handlu, (najlepiej ok godz 4-9 w nocy ) stawiamy wszystko co mamy, gdy już będzie leonek pobieramy boxy bota i kupujemy niewidke za 500uri potem puszczamy bota na boxy na mapach x-1 x-2 gdy sie uzbiera wystarczająco kredytów kupujemy najepsze napędy za kredyty i dalej bot x-1 x-2 gdy będzie 5mln kredek kupujecie vege na handlu za te 5 mln,gdy będziecie mieć vege znowu bot (gdy uzbiera sie 200k uri) kupujecie 2 irki i 15 lf3 (oczywiście na handlu bo tam taniej ale za uri :P ) potem czekacie do 30k uri i kupujecie za 30k uri 15 napędów sgn7900, teraz znowu czas na bota gdy będzie wystarczająco kredytów na goliata kupujecie go (zazwyczaj to 10-30mln kr ) i puszczacie bota (w miedzy czasie klikacie w alfe) i tak jak wyżej napisałem robicie do końca tzw do 8 irków do 30lf3 do 30bo2 i do pp :P

Potem jak będziecie mieli f3 latajcie na kryśki i pal róbcie wrotka i kupujcie kluczyki :) klucyzków najlepiej używac w x2 :) iw mhh

Nie zpominać o rozwoju skylabu xD !

Wybocenie takiej fe zajmie od 2 miesięcy do 4 miesięcy w zależności na ile będziecie puszczać 12h/24h

Polecam kupować kbota dzięki niemu szybciej zrobicie fe niż na boxach :D

Mam nadzieje że choć troche pomogłem :P

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Ten tutorial potrzebny jak włosy w dupie. Mam nawet kilka pytań co do tego. Po co aż 30 bo2 na samym początku dla starej FE? I to mnie również ciekawi "kluczyków najlepiej używac w x2 :) i w mhh" jak jest x2 szansa na coś to tak zgadza się .. opłaca się, ale czemu w mhh? I też faktycznie widze jesteś na "bieżąco" bo chcesz puszczać bota na same boxy na x1 lub x2, faktycznie z nowym systemem to w cholere uzbiera.. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Taaa za forse każdy umie :D sczerze to polecam kupować konta na alllegro :D 0 pracy tylko 300zł i ma sie 20lf4 10 havoc 20lvl i sie ciśnie all :P

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

kurwa zajebisty tutek napewno każdy skożysta bo pewnie każdy na tym forum tego potrzebował i nieznał tego linku na prezent kurwa jesteś bogiem zijom

Opublikowano

dla mnie kupowanie napędów za kredyty to głupota, nie są drogie..

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

dla mnie kupowanie napędów za kredyty to głupota, nie są drogie..

Czytaj, nie pisałem o kupowaniu za kredki :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Hah do zamknięcia bo sie spam robi ;c

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zaje...sta lopata 5% wleci jak nic - raport

zaje...sty spam

@topic - można zamknąć ,bo boxybot nie działa i link na prezent już tyle nie daje + ograniczenie na boxy

Opublikowano

gościu jesteś zajebisty. Ty to jednak wiesz jak zrobic dobrego Tuta. Duże brawa Ci się nalezą a przy okazji Nagroda Nobla co? JESTES MOIM GURU

Opublikowano

gościu jesteś zajebisty. Ty to jednak wiesz jak zrobic dobrego Tuta. Duże brawa Ci się nalezą a przy okazji Nagroda Nobla co? JESTES MOIM GURU

kolejny ... forum schodzi na trolle i psy

Zamknijcie już ten temat ,który jest nie aktualny i robi się spam -.-

Opublikowano

Zamykam, ponieważ BoxyBot nie działa już od dłuższego czasu, zatem poradnik jest nieaktualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...