Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Speader22

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130971-U250803.png

Tematyka: Metin2 - Priv Ravia.eu

Wysokosc i szerokosc:

Minimalna zalecana szerokość miniatury niestandardowej to 640 pikseli. Najlepiej przesłać obraz o proporcjach 16:9 i najwyższej możliwej rozdzielczości, przestrzegając limitu 2 MB.

Napis/y: Oprócz nazwy serwera czyli Ravia.eu to numer, czyli np #1

Kolorystyka: Według stocka

Dodatkowe informacje od zlecajacego:

Prosiłbym o zrobienie miniatury do filmu video na youtube. Do gotowego stocka z google grafika który ma nazwę serwera dodać jakieś podstawowe bajery graficzne, czyli światło ewentualnie, jakaś ramka. Miniatura musi też posiadać numer. Prosiłbym o zrobienie miniatur z numerami od #1 do #35-40. Odwdzięczę się dodaniem do polecanych, subkiem i sypnę lajkami na mpcforum oczywiście. Po dodatkowe informacje proszę pisać. Jak ktoś zamierza zrobić to proszę o zamieszczenie propozycji jednej miniatury, a ja napiszę czy mi odpowiada. Dzięki z góry.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Vcepu.jpg

Nie będę Ci numerków robił, bo mi się nie chcę i nie wiem po hoy to.

/To pododawaj sobie nawet w Paincie #1, #2. Albo rusz tyłeczek i ściągnij GIMP'a i też pododawaj. Nie będę robił 50 grafik, tylko ze zmienionym numerkiem, za marnego like.

he?

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, żeby oprócz nazwy serii był numer odcinka, po to, żeby oglądający widział na pierwszy rzut oka który to odcinek, bo nie problem z google grafika zdjęcie wrzucić.

/up,Tak się napracowałeś , że nawet łapki w dół bym nie dał.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...