Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kiedy grać rankedy

linajge45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka o której grac rankedy żeby były ogary a nie kidy i trolle bo odkąd wbiłem pare dni temu 30 zagrałem 9 rankedów i zawsze trolle i lose

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

Jak jesteś dobry , umiesz się dogadać z teamem to troll Ci nie grozi , ewentualnie zostaje dodge. Ale na dobrych graczy można liczyć w nocy. Z godzinami rannymi jest taki problem że wiele dzieci zrywa się ze szkoły/choruje by pograć w grę.

graphic.png

Opublikowano

Osobiście wolę grać po 23 w tygodniu, rundkę albo dwie, lepiej mi się jakoś gra, jest zawsze ten troll ale reszta teamu jest bardziej ogarnięta jak dla mnie, lecz to tylko moje odczucia.

Graj kiedy masz tylko ochotę.

w83od2.jpg

Opublikowano

zależy jeszcze na jakim serwerze :) bo na nordicu jest więcej trolów ale przeważnie to lepiej grać w nocy ;) wtedy już większość trolów śpi :)

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

na nordicu jak zagrasz rano i w nocy to ci da chujowych graczy jak zagrasz w dzien to ci da troli lepiej grac w dzien o normalnych godzinach uwierz mi wiem bo gram o kazdej

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

zależy jeszcze na jakim serwerze :) bo na nordicu jest więcej trolów ale przeważnie to lepiej grać w nocy ;) wtedy już większość trolów śpi :)

wiecej trollow? nie widze w tym zadnego powiazania nordic czy west... ludzie sa tak samo do siebie podobni jak i odmienni...

Po prostu nie flamuj i staraj sie zgrac z druzyna... godzina nie ma znaczenia

Opublikowano

zazwyczaj najlepiej sie gra o 22:00-01:00 jak dla mnie bo po pierwsze rodzice dziecia typu 10-12 lat lub mniej kaza isc spac wiec odchodzi pare neo kidow a po 01:00 ciezka sie gra bo jestes zmeczony i nie masz sily sie skacentrowac .A najwazniejsze jest to jak dogadujesz sie z team-em najlepiej skoluj sobie 2-4 kolegow ktorzy ogarniaja umow sie na [skype,muble,Ts] i gadajcie miedzy soba zeby nie tracic czasu na pisanie a po jakis 5-8 rundkach bedziesz wiedzial ja kto kogo ogarnia i bedzie wam sie latwo gralo jak np mnie: gralem sam to mialem jednego dnia staty na 7 walk 3 win i 4 lose . A teraz jak gralem z kolega i kuzynem to na 10 walk mialem 6 win i 1lose + 3 win na rang solo/duet .

Opublikowano

bo odkąd wbiłem pare dni temu 30

/thread

a zebym nie dostal znowu 5% za "spam", to Ci powiem tyle ze nie wazne kiedy zagrasz bo w dzien i w nocy spotkasz idiotów w tym siebie

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

O każdej porze trafi się jakiś troll, nie zapominaj, że samemu też trzeba umieć grać, jak wbiłeś dopiero 30 lvl i grasz już rankedy to powodzenia...

Spadniesz od razu na 800 elo i będziesz się musiał wybijać.

Pierw naucz się grać, ogarnij każdą linie, bo nie zawsze pójdziesz na tą, na którą chcesz, dograj do 400 winów na normalach i dopiero zaczynaj.

I najlepiej jak byś grał duo z jakimś kolegą, zawsze we dwóch jest lepiej, lepsza komunikacja i zawsze to większy ogar.

I pamiętaj - jeśli sam ogarniasz w twoim teamie jest szansa na 4 trolli, a w przeciwnim na 5, dlatego ważną rzeczą jest dostrzeganie własnych błędów, pomaganie drużynie, jak możesz to idz na inną linię pomóc, rób też itemy sytuacyjne, nie takie, które robisz na normalach, ważną rzeczą jest też aby nie obrażać sojuszników, to znacznie pogarsza morale i prowadzi do tego, że sojusznik też się kurwia i nie może grać tak dobrze jak byś chciał

Opublikowano

Teraz się rano nie opłaca :D bo dzieci specjalnie wstają np. o 6 rano , wstań o 3 w nocy xD i graj , tak w ogóle staraj się grać na midzie lub jungle i wygrywaj grę sam po prostu wygraj trollowi grę.

Chyba ze trafisz na team przeciwny all ogar ale wątpię ja zawsze trafie na minimum 3 przeciwników nie ogarów lecz jak mam team co nie słucha żadnych rad to już jest ch*j :D

Pantheonem na mid się ładnie wyccarowuje to samo w jungli.

Jax jungla też dobry.

Mid = Wygrywać linie i gankować na zmianę top i bot + grasz pantheonem masz ulta szybkie przemieszczenie się np. z mida na top żeby wygrać TF.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...