Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mapa mooraski ;D

korek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem :D

Gram... mam lvl... nie chce mi sie pisac ;d

Potrzebuje mapy mooraski z angielskimi nazwami bo gram na lc destiny i mam angielskie nazwy potworow w moorasce i nie wiem gdzie ich szukac . Wiec jest jakas mapa zeby byly angielskie napisy z mooraski ?

Daje like

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Powiem ci tak ... Na destiny praktycznie nie potrzeba ci tej mapy . Poniewaz robisz tylko : od 110 - 154 questy w nairat od 154- 158 questy do mooraski na 158 questy w chapel i do 165 pozniej extreme juno i juz cala filozofia ;p

fabi202cool.png

Opublikowano

Powiem ci tak ... Na destiny praktycznie nie potrzeba ci tej mapy . Poniewaz robisz tylko : od 110 - 154 questy w nairat od 154- 158 questy do mooraski na 158 questy w chapel i do 165 pozniej extreme juno i juz cala filozofia ;p

o fabi ! postawisz jakiś serwer ?!

a tak na poważnie..nie kradnij nicków -.-

Opublikowano

Albo idziesz od razu do Nightmare z ekipą na plvl tylko pilnujesz żeby Cię nie złapali, bo perma dostaniesz. xD

Opublikowano

Albo idziesz od razu do Nightmare z ekipą na plvl tylko pilnujesz żeby Cię nie złapali, bo perma dostaniesz. xD

I ekipa też dostanie bana :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

I ekipa też dostanie bana :)

Uee, masz rację. Wszyscy muszą uważać, aczkolwiek nie wiem dlaczego nie można tam expić low lvli. Fakt, że to dla nich jakaś strata może jest, ale no bez przesady. I tak obroty mają ogromne. ;x

Opublikowano

Uee, masz rację. Wszyscy muszą uważać, aczkolwiek nie wiem dlaczego nie można tam expić low lvli. Fakt, że to dla nich jakaś strata może jest, ale no bez przesady. I tak obroty mają ogromne. ;x

Też jestem zdania, że zamiast wprowadzać głupie zakazy to powinni naprawić ten bug no ale administracji nie przemówisz do rozsądku oni zawsze wiedzą lepiej ^^

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...