Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Bajeczny Batalion rekrutuje

Lateek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gryf.png

Witajcie towarzysze czołgiści,

Chciałbym zaprezentować Wam klan BAJKA. Codziennie rozgrywają się kompanie, plutony oraz, co najważniejsze, dzielnie walczymy w CW(wojnach klanowych). Oferujemy miłą atmosferę, kulturę i zabawę w doborowym towarzystwie. Jeżeli jesteś zaprawionym w boju czołgistą, nie wahaj się dołącz do naszego dzielnego Bajecznego Batalionu.

Wymagania oraz oczekiwania dowódców:

-zainstalowany Team Speak 3

-mikrofon

-zaangażowanie w grę podczas bitew

-wyśmienity humor

-zgranie z drużyną

-kreatywne myślenie na polu walki

-minimum 8 tier lub/i 6 arty

Strona klanowa: http://bajecznybatal...l/smf/index.php

Jeśli jesteś zainteresowany do zaciągnięcia się w nasze szeregi, to zapraszam do złożenia wnisku na stronie: http://worldoftanks....500005411-BAJKA .

Jest również możliwość napisania podania w tym temacie lub skontaktowanie się z naszymi oficerami werbunkowymi.

Pamiętajcie, walczymy za Smerfy, Gumisie oraz Brygadę RR.

Opublikowano

Zapomniałem dodać, iż możemy przyjąć też niższe tiery, pod warunkiem, że czołgista postara się zdobyć 8 tier do końca stycznia.

Opublikowano

UP whodzisz na ich forum i tama masz.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Witam ; ) Posiadam 7 Tier Brytola ^ ^ Ale za około 2-3 dni będę miał 8 tier brytola ; ) Nabijam tak około 500-700 w porywach do 1000+ Expa na bitwę . Jestem bardzo aktywnym graczem . Szybciutko Expie dziennie co najmniej około 10-25k Expa - Zależy od moich Chęci ^ ^ . Jestem miły i koleżeński ; ) Moją jedyną wadą jest to że dużo klnę ;/ Niestety takie środowisko ^ ^

A dodam że mój nick to : akwa1245

Opublikowano

Jaki Wiek w drużynie średni jest bo nie chce grać z 14-16latkami ..

Opublikowano

Dużo ludzi na TS3 to nie ma .. Nawet nikogo nie ma nie wiem..

Opublikowano

Nie wiem w jakim momencie wszedłeś, wcześniej graliśmy kompanie to 9 osób było, ale wiadomo, pełnego składu nie będzie, ponieważ są święta.

Ale na kanale 1. VIP mógłbyś zapukać do Rayana lub Maxa, wszyscy chętnie służymy pomocom :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...