Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Hack

ReGGePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie, to są keyloggery które mają zadanie wykraść hasła w twojego komputera. Taki hack musiał by się łączyć z bazą danych do której kontakt jest ograniczony i nikt z poza administracji niema dostępu.

Opublikowano

Jest możliwość, ale tylko poprzez włamanie do bazy danych i danie sobie kredytów.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Nie warto tego pobierac, gdyz i tak to nie dziala a poza tym trzeba wypelniac ankiety w ktorych nalezy wysylac platne sms-y.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

2 up@ i dobrze...

ja na moim lapie (mam ACER EXTENSA 5220)

miałem od 1 do 10 fps'ow i tak doszłem do 4 tieru T-28 a przed wczoraj pobrałem grę

tera se zainstalowałem 3 mody na zwiększenie fps i gra śmiga że hej

Opublikowano

2 up@ i dobrze...

ja na moim lapie (mam ACER EXTENSA 5220)

miałem od 1 do 10 fps'ow i tak doszłem do 4 tieru T-28 a przed wczoraj pobrałem grę

tera se zainstalowałem 3 mody na zwiększenie fps i gra śmiga że hej

Po co ty piszesz tu specyfikacje komputera ?

Opublikowano

Nie polecam używać cheat engine bo oszukamy nim tylko naszego klienta.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Zacznijmy od tego że na wersje 8.1 wota był chak że na mapie widzisz wroga bez go wykrywania ale już nie działa po drugie jest aimbot który daje to że ci wali automatycznie w czołgi ale też nie opyla się bo wali w środek czołgu a nie zawsze da się tam przebić jest też wallhack coś jak w cs ale on nie daje przewagi nad przeciwnikiem na 8.8 wersje był chak który dawał że na mapie widzisz gdzie jest wróg bez wykrywania i ogyłem jak go nie wykryjesz to jest zamiat czołgu czerwona kula przyokazji laser mod do każdego czołgu możesz strzelać z czołgów wszystkich jak artylerja itp... a wszystkie gold hack kredyt hack itp to kejlogery lub programy działające jak cheat engine działają na zasadzie graficznej widzisz że masz 500000 golda a i tak nic nie kupisz bo masz 0 golda prawdziwe haki co działają tera na 8.9 to mod usuwający mgłe dzieki temu dalej widzisz laser mod słabe punkty mapy na kturych widzisz gdzie celuje wróg mod usuwający drzewa i karzaki liscie i takie jakieś mody a pro po tego chacka na 8.8 co działał żeby pobrać trzeba zapłacić i niewiem czy działa dalej na 8.9 ale na 88 działa bo kolega mi wysłał i przetestowałem :)

tutaj macie linka do filmu do haka na 8.8 wersje tam macie link do strony na filmiku i jest dobra jakość filmu wienc zobaczycie szczeguły i że są chaki do wota i jeszcze bendą. http://www.youtube.com/watch?v=adE7b2flr-c obejrzcie cały macie tam że wlonczył celownik artyleryski 1 tierem

czyli T1 co jest normalnie nie możliwe i tak jakbyś cie szukali chakuw miesiąc czytali onich byeś cie coś znalezli i wiedzlei że są chaki a jak nie wieżysz obejrz film ktury podałem zmienisz zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...