Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o gościu Hacki? czy nie

olzakpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli pytasz czy na screenie jest użyty cheat to powiem że tak i jest to aimbot. Dlaczego ? Szturmowiec i 142 dystansu -.- linie i widok nicków no i head shot .

Opublikowano

Jeżeli pytasz czy na screenie jest użyty cheat to powiem że tak i jest to aimbot. Dlaczego ? Szturmowiec i 142 dystansu -.- linie i widok nicków no i head shot .

A co to jest te 142 metry jak ja swoim medykiem wale po większe dystanse i co też mam mieć aima ?? otóż nie, bo mam lunetkę m145 i wczoraj pobiłem swój rekord z 162 (Mg36) na 187 (Qbb-m95) także jeśli szturmowiec też ma lunetkę to dystans jest możliwy jak najbardziej no chyba,że nie ma lunetki wtedy mało prawdopodobne.

Opublikowano

A co to jest te 142 metry jak ja swoim medykiem wale po większe dystanse i co też mam mieć aima ?? otóż nie, bo mam lunetkę m145 i wczoraj pobiłem swój rekord z 162 (Mg36) na 187 (Qbb-m95) także jeśli szturmowiec też ma lunetkę to dystans jest możliwy jak najbardziej no chyba,że nie ma lunetki wtedy mało prawdopodobne.

Ja na inżynierku z mp5 i lunetki mam 285 ( na mapie dalian ) ale chodziło o to że gostek patrzył w ścianę (wallhack) i widział innych (aimbot)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...