Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z KBot pomocy!

__ROJX__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kbotem puszczam go załacza sie i nagle wyskakuje recconekt czy jakos tak na żółto napis jak sie wkoncu zaloguje skacze przez port i znowu recconekt .

Proszę o pomoc w tej sprawie .

Opublikowano

To nie w bocie najebane tylko DO zmieniło pakiety.

Mi sie ciagle jebie kbot. Nie chce odswiezyc sie w kbotcc , pokazuje ze zarobił 4mln kredków a stan jest taki sam jak 10h temu , wogóle pękam co pare chwil , jaja jakieś

Opublikowano

To nie w bocie najebane tylko DO zmieniło pakiety.

Mi sie ciagle jebie kbot. Nie chce odswiezyc sie w kbotcc , pokazuje ze zarobił 4mln kredków a stan jest taki sam jak 10h temu , wogóle pękam co pare chwil , jaja jakieś

PBDO rulez <3

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Witam mam problem z kbotem puszczam go załacza sie i nagle wyskakuje recconekt czy jakos tak na żółto napis jak sie wkoncu zaloguje skacze przez port i znowu recconekt .

Proszę o pomoc w tej sprawie .

Faktycznie są problemy z KBot'em a raczej z jego serwerem licencji, bywa też że po przeskoku przez port zawisa i robi reconect ale czego to jest wina to do końca nie wiem z pewnością nie jest to wina samych pakietów bo bez prawidłowego ich odczytywania bot wcale by nie działał - bardziej stawiam na potworne lagi... sam ręcznie właściwie nie jestem w stanie latać bo po przeskoku muszę zamknąć okno bo wisi, podniosą skrzynkę cargo wisi - no zajefanie się gra

Opublikowano

Faktycznie są problemy z KBot'em a raczej z jego serwerem licencji, bywa też że po przeskoku przez port zawisa i robi reconect ale czego to jest wina to do końca nie wiem z pewnością nie jest to wina samych pakietów bo bez prawidłowego ich odczytywania bot wcale by nie działał - bardziej stawiam na potworne lagi... sam ręcznie właściwie nie jestem w stanie latać bo po przeskoku muszę zamknąć okno bo wisi, podniosą skrzynkę cargo wisi - no zajefanie się gra

Wszystko sie rypie.

PBDO rulez <3

Normalnie kupiliscie ? Tozto drugie w chuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...