Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak latać ? Poradnik dla nowych graczy

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako iż uprzedni poradnik miał 4 znania w oczojebnym stylu postanowiłem zrobić swój :)

Zaczniemy od tego że na lvl mniejszym niż 13lvl nie warto zaczynać latać (brak umiejętności dzięki którym polata się więcej niż 2 minuty)

Screen pokazujący umiejętności potrzebne do latania ( pierwsze dwie czyli pilotowanie śmigłowców i odrzutowców są niezbędne)[Ze względu na niski lvl nie mogłem rozwinąć do końca umiejętności):

LataniePN_xesqhhr.PNG

Kiedy rozdamy umiejętności podchodzimy do śmigłowca lub helikoptera czy też samolotu i klikamy domyślnie klawisz E :

screen010_xesqhxx.png

Opublikowano

Ja-pierdole.jpg

To żeś dojebał tutka, normalnie się postarałeś, nikt inny nie wie, że jak pisze "naciśnij E, aby użyć" to znaczy, że się wsiada xD

Już od 4 można zaczynać latać i być w tym znakomitym, ale widać ktoś tutaj zaczynał grać dopiero od 13 xD

Opublikowano

Ja-pierdole.jpg

To żeś dojebał tutka, normalnie się postarałeś, nikt inny nie wie, że jak pisze "naciśnij E, aby użyć" to znaczy, że się wsiada xD

Już od 4 można zaczynać latać i być w tym znakomitym, ale widać ktoś tutaj zaczynał grać dopiero od 13 xD

Ja-pierdole.jpg

Tak dojebałem tuta. I kupiłem już 13lvl na allegro bo nie umiem grać a lvl wbija mi babcia ja tylko robię poradniki dla takich jak ja.
Opublikowano

Tak dojebałem tuta. I kupiłem już 13lvl na allegro bo nie umiem grać a lvl wbija mi babcia ja tylko robię poradniki dla takich jak ja.

Pozdrów babcie :).

A tutek słaby.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

To na prawdę wzorowałeś się na też świetnym poradniku, 2 linijki tekstu xD, chyba wydrukuję i powieszę na ścianę xD

Takie porady wielki mistrzu Zen tutaj nam dostarczasz, że już staję się Jamesem Bondem xD

Było tyle tych tutków, tyle tych porad, każdy jak ty chciał "zabłysnąć" swoją wiedzą o lataniu i nawet upośledzony gracz z syndromem nooba wie, że jak pisze E, to znaczy, że wsiadamy :O

Zrób jeszcze poradnik jak zalogować się na stronę i jak włączyć grę, bo nikt nie wie.

Opublikowano

To na prawdę wzorowałeś się na też świetnym poradniku, 2 linijki tekstu xD, chyba wydrukuję i powieszę na ścianę xD

Takie porady wielki mistrzu Zen tutaj nam dostarczasz, że już staję się Jamesem Bondem xD

Było tyle tych tutków, tyle tych porad, każdy jak ty chciał "zabłysnąć" swoją wiedzą o lataniu i nawet upośledzony gracz z syndromem nooba wie, że jak pisze E, to znaczy, że wsiadamy :O

Zrób jeszcze poradnik jak zalogować się na stronę i jak włączyć grę, bo nikt nie wie.

Sory ale nie umiem włączać gry, zawsze to babcia robi ;(
Opublikowano

To jest poradnik typu: jestem idiota nie wiem jak sie wchodzi do AH :P

Co do TuT-a bardzo przydatnych dla tych którzy jeszcze nie grali w bf :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Serio, dzięki za tego tuta. Przecież ja nie wiedziałem jak wejść do śmigłowca przez całą grę !

Uff, nareszcie wiem że jeśli pisze że żeby wejść kliknąć E trzeba kliknąć E a nie D

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...