Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic serwer, hosting.

koxie1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chce zrobic serwer jeden tak jak na hostingach maja i pytanie do was mam czesci takie

Parametry : CPU -

2.66 GHz

, Pamięć RAM

5376 Mb

i jak zrobic zeby postawic na nim serwa

Opublikowano

napisz na gg Ci pomoge 8165785

//spam

Co to ma znaczyc? czemu niby spam?? @down rozumiesz pytanie..? JAK ZROBIC SERWER ! mu chodzilo o domene

wielki pan jeron sie popisal

Opublikowano

Najlepiej na:

CraftServe.pl

Mineserv.pl

Pukawka.pl

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

ludzie nie rozumiecie o co prosi autor... Mianowicie, autor tego tematu chce w domu postawić swojego vps'a na osobnej maszynie, na którym bedzie serwer.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Nie radzę :) Net musi mieć minimum 100mb/s :D Najlepiej kupić na OVH.PL, ale jak już musisz to:

Instalujesz Ubuntu na PC o zewnętrznym IP i potem łączysz się z nim wirtualnie :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...