Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupić WarZ?

RaydomGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwiny można dostać jak się widzi takie posty. Jasne że się opłaca. Do tego promocja jest 15$ (45zł) a bez jest 30$ (90zł) więc brać póki ciepłe. Pakiety się różnią dokładnie nie wiem czym. Ale survivor dostajesz na start latarke i kilka żarcia. Piooner to dostajesz baseball i kilka żarcia nie wiem jak z legend ale legend moze postawic bezpłatnego serwera na 6 miesięcy.

Opublikowano

opłaca się, chyba masz teraz promocję nawet za 15 dolców nie wiadomo jak bedzie po świętach albo podczas premiery gry .

Ja kupilem i wcale nie załuję

Opublikowano

Czy opłaca się teraz kupić warz czy poczekać aż wyjdzie wersja steam?

Oczywiście ,że warto, obecnie za 15$ (11,50 Eur) nic innego nie dostaniesz :D

Kurwiny można dostać jak się widzi takie posty. Jasne że się opłaca. Do tego promocja jest 15$ (45zł) a bez jest 30$ (90zł) więc brać póki ciepłe. Pakiety się różnią dokładnie nie wiem czym. Ale survivor dostajesz na start latarke i kilka żarcia. Piooner to dostajesz baseball i kilka żarcia nie wiem jak z legend ale legend moze postawic bezpłatnego serwera na 6 miesięcy.

Nieprawda (no może częściowa): Na stronie WarZ są proponowane trzy pakiety (każdy z nich zawiera jakieś bonusy ale moim zdaniem nie są tyle warte).

I nie jest to żadna promocja, TAKIE JUZ BEDĄ :15,25,50 $

The War Z jest już na steamie.

Tak WarZ jest już na Steam

nie, nie opłaca, wypierdalaj.

Nie zwracajcie na niego uwagi, ten kolega ma jakieś problemy ze sobą , wystarczy przejrzec któryś z jego postów :unsure:

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

mam pytanie slyszalem ze w alfie / becie byla tam masa hackerow. teraz nadal tak jest albo probuja cos z tym zrobic?

Racja, jest masa cheatów.

Ale bez przerwy są banowani.

Przez ostetnie 2 tygodnie zbanowali 3000 osób. ;)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

3000 osob na guess passach :). Ile to osob robi, ze na guessach cheatuja zabijaja zbieraja eq i przerzucaja na czysta nowa postać gdzie nic nie uzywaja :]. Tzn konto.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...