Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WEB] Strona biura rachunkowego

PiratJaskiniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Aktualnie tworzę stronę internetową dla firmy znajomej moich rodziców.

Strona jest już moim zdaniem ukończona (nie licząc braku treści w jednej podstronie) i chciałbym poznać waszą opinię na jej temat oraz ewentualne sugestie co jeszcze zmienić, dodać czy dopracować.

http://adampoloczek.tk/ppdemo

Opublikowano

Moim zdaniem wszystko ładnie dopasowane. Nice.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że się podoba.

@Aryman.

Nie do końca rozumiem o co ci chodzi ale domyślam się, że miałeś na myśli pasek przewijania który pojawia się przy mniejszych rozdzielczościach ekranu. Jeśli o to chodziło to tak już będzie.

@Paradisia

Pomysł fajny lecz ma to być strona biura rachunkowego, a więc powinna być przejrzysta łatwa w odbiorze i budzić choć trochę zaufania. Opisany efekt wprowadziłby raczej nutkę tajemniczości co jest raczej niepożądane przy tego typie strony.

Opublikowano

Naprawdę cieszę, że się podoba; tym bardziej, że jest to moja pierwsza strona robiona dla kogoś obcego.

Jeśli kogoś interesowałoby zastosowane rozwiązanie to:

cała strona jest oparta na skrypcie Ascensor

http://kirkas.ch/ascensor

reszta to już zabawa z formatowaniem wyglądu.

Opublikowano

Przepraszam za poprzednią treść posta, niestety ktoś włamał mi się na konto. Serdecznie przepraszam autora tematu i chcę mu pogratulować tak dobrze wykonanej strony.

Opublikowano

Ładna estetyczna przejrzysta 10/10

Ps.Do moderatorów i adminów moim zdaniem użytkownik powyższy powinien dostać jakąś kare za przeklinanie

Opublikowano

@Kaś

Dlaczego uważasz, że gotowiec jeśli korzystałem z gotowego skryptu jQuery?

Idąc twoim tokiem rozumowania można uznać, że każda strona stworzona na jakimś skrypcie czy cms(np wordpress, joomla, durpal czy IP.Board) jest gotowcem.

@MBCYC

Mógłbyś uzasadnić swoją opinię?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1 wrażenie - O KU^WA, WTF?! Zajebis^... Jak on to zrobił. 23122/10

Dopiero jak przeczytałem komentarze, to zmieniam ocenę, ale na 10/10, ponieważ nie każdy umiałby wykorzystać tą bibliotekę, etc.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...