Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]jungla

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem mam 19 lvl i przed rankedami chciałem się nauczyć grać junglerami na normalach to raczej junglerami nie pogram wziełem tryb draftowany i tam tez przeciwba drużyba niemiała junglera a na topie było dwuch macie jakies pomysły za dobre odp like

x

Opublikowano

Jak tak bardzo chcesz, to poćwicz na botach, albo stwórz własną grę i naucz się przeżywać, bo bez run nie jest kolorowo. Co do rozłożenia na liniach, to jest tak jak up napisał.

7m9a.png

Opublikowano

Podstawą w junglowaniu są wszystkie runy. Bez tego jesteś bardzo papierowy i nie masz dmg, nie wspominając o szybkości poruszania się.

Podstawa - 30lvl i runy.

Owszem, możesz grać Fidlem czy kimś takim co się może leczyć.

w83od2.jpg

Gość ArronBaDo
Opublikowano

jak masz kolege z 30 lvlem to gra z nim, wtedy jest wieksza szansa, że dobierze kogoś z 30 lvlem i ktoś będzie na jungli

tak jak powiedział up, nie masz run i jesteś słaby, graj postaciami takimi jak fiddlesticks i warwick, które mają mocny heal i nie padną, zawsze cos dasz rade zrobić i się poduczyć chociażby jak zajść przeciwnika

Opublikowano

Jak już chcesz grać w jungli na >30 lvl to musisz mieć ogarniętego kolegę, który by poszedł na solo topa. Musisz mu powiedzieć, żeby grał defensywnie, najlepiej gadać na skype i często chodzić na ganki, szczególnie jak przeciwna drużyna nie ma junglera. Jak pomożesz mu zdobyć trochę szacunku wobec przeciwników na topie, to powinien mieć łatwiej. Teraz jungla zrobiła się jeszcze trudniejsza. Na twoim poziomie, kupiłbym sobie Shaco. Ma bardzo mocny start w jungli i zaskakująco dobry early game (czyli wczesny okres gry). Strategia junglowania shaco polega na wzięciu skilla z pacynkami na 1. lvlu i obstawieniu blue buffa, potem leci z górki.

Opublikowano

powiem wam szczeże że grałem drafrowym i grałem w jungi amumu i shaco podstawy to ja wiem tylko trzeba sie wiele żeczy nauczyć

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...