Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z ładowaniem stron internetowych

BesieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z ładowaniem stron internetowych, na początku po starcie systemu wszystkie działają dobrze, ładują się, wszystkie elementy są ok. Po kilku minutach 5-10 minut zaczyna internet mulić i wczytywać strony... tyle, że wczytuje je w ten sposób, że strona się załadowała, a jest samo białe tło, nie ma w ogóle strony, a na pasku narzędzi nawigacyjnych wskazuje na to, że się wczytała. Mam tak z każdą stroną + czasami jakieś błędy typu (przykład z mpc) klikam na czyiś post "Lubię To" (jestem zalogowany), to wyskakuje informacja, że nie mam do tego uprawnień.

Problem zaczął występować po tym jak ukazała mi się informacja o zaległej wpłacie (wpłata była, ale nie pełna, brakowało tam chyba 6 czy 8 zł, internet z netii, a gdy wyskakuje informacja o zaległej wpłacie, automatycznie wydajność internetu spada o połowę). Dopłaciłem kwotę, informacja znikła i pojawił się problem z wczytywaniem stron. Wie ktoś może czy da się załatwić to w sposób, taki bym nie musiał do nich nie dzwonić ? Dodam tylko, że gry przez internet, pobieranie, wysyłanie- nie ma z tym problemu leci maksymalnym łączem. Próbowałem różnych przeglądarek i zawsze jest ten sam problem. Nie mam włączonego antyvirusa, zaporę na jakiś czas też wyłączyłem- nie pomogło.

Co do działu, nie wiedziałem gdzie napisać, jeżeli trafiłem źle, to proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce.

@Przy każdym włączeniu przeglądarki, gdy strona się wczyta (tak jak pisałem, na początku działa ok), to muszę się na nowo logować na fejsa, mpc i inne serwisy, mimo to, że mam zaznaczoną opcje automatycznego logowania. Czy to może być wirus?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...