Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][HOT!]Pliki serwerowe by Maczka 1.4.5 - Parkour[PL]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1355686508-U170770.png

Ostatnia aktualizacja: 17.12.2012

wersja plików: 1.0.1

Opis:

Pliki starałem się zrobić tak by każdy mógł je "obsłużyć". Paczka może mieć błędy jak, główny plugin jest spolszczony. Jednocześnie pliki powstały przy współpracy z moim

kanałem na yt na którym pojawi się filmik gdzie opisze krok po kroku jak przygotować serwer na tych plikach. Listy pluginów nie daje bo jeżeli kogoś interesuje paczka to sobie ją pobierze. Jeżeli się spodobały pliki subskrybuj mój kanał ;).

logo.png

Obsługa pluginu parkour

Prezentacja plików

Download:

http://goo.gl/Y9Qm5

Skanik:

http://goo.gl/45tjh

Changelog:

v.1.0.1

- mała łatka pluginu Parkour

v1.0

- spolszczenie pluginu odpowiadającego za parkour.

- wywalenie Chatmanager i modifyworld

- inny hosting

v1.0beta

- powstanie plików i ogólnego ich zarysu

- wszystko po ang

Pozdrawiam.

Maczka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ehh, ale mogłeś to na lepszy hosting dać...

Tak czy tak wreszcie pliczki pod serwer Parkour. Długo na nie czekałem.

Laaajk. ;)

Mogą być błędy ;). Co do hostingu taki mi się podobał i proszę by nikt nie uploadował na inny :D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mogłeś bardziej opisać tą paczkę a mianowicie najpotrzebniejsze komendy i lista pluginów.

Ładniej to wygląda. Tak wiem co pisałeś.

Opublikowano

Mogłeś bardziej opisać tą paczkę a mianowicie najpotrzebniejsze komendy i lista pluginów.

Ładniej to wygląda. Tak wiem co pisałeś.

Będzie filmik dlatego się nie rozpisywałem ;). Po drugie nie ma opisu po polsku tego pluginu ;d. Zrobie go w formie video

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mączka powróciłeś widzę :D

Pliki na pewno ściągnę :) Później napiszę jak się sprawiają :)

@edit

Wszystko jest ok! Jednak ChatManager nie działa :)

Jak zawsze kawał dobrej roboty!

Opublikowano

Mączka powróciłeś widzę :D

Pliki na pewno ściągnę :) Później napiszę jak się sprawiają :)

@edit

Wszystko jest ok! Jednak ChatManager nie działa :)

Jak zawsze kawał dobrej roboty!

ChatManager jest do wyjebania bo mam essentials chat ;).

Ech, jak zwykle jakiś błąd z Portem. Nie wytrzymuję już. Żadnego serwera nie mogę zrobić...

Jest pełno poradników jak odblokować porty ;).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zmień/Dodaj inny host do pobierania bo nie mogę pobrać.

Da się pobrać ;_; ...

@top

Zajmuje się spolszczeniem całkowitym pluginu odpowiadającego za parkour ;).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie da się pobrać, jest napisane, że moje ip już osiągnęło limit pobierania a ja nawet tej strony nie widzialem nigdy. ;/

Opublikowano

dobra ogarne inny hosting ;d

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@update

v1.0

- spolszczenie pluginu odpowiadającego za parkour.

- inny hostinu

- wywalenie Chatmanager i modifyworld

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No fakt , pliczki dobre ale gdzie plugin do logowania .? :huh:

W ogóle jakby połowy pluginów brakowało...

Kolejny zajebisty hosting przy którym muszę czekać 30 minut na pobranie , bo blokuje mi pobieranie z tego IP ... :ninja:

Opublikowano

@up

No niestety nie popieram no-premium po drugie z AuthMe mozna bardzo latwo wyciagnac haslo przez co ciagnie sie duzo innych nie przyjemnych rzeczy. Wiec nie mam zamiaru dodawac kolejnego chujowego pluginu. Po drugie te pliki maja byc lekkie bez zbednych gowien

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hehe fajna paczuszka :) testowałem ją i dobrze działa. :)

A co do hostingu xD

Mogą być błędy ;). Co do hostingu taki mi się podobał i proszę by nikt nie uploadował na inny :D.

Spodobał ci się, czy dostajesz za download $$$? :D

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Jest on dla mnie najwygodniejszy ;). Speedyshare kiedyś mnie w chuja zrobiło bo miałem pro plik pobrało go ponad 200osób w ciągu dnia i nagle tylko premium mogli pobierać

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jest on dla mnie najwygodniejszy ;). Speedyshare kiedyś mnie w chuja zrobiło bo miałem pro plik pobrało go ponad 200osób w ciągu dnia i nagle tylko premium mogli pobierać

Tylko teraz plików nie mogę pobrać, bo tak jak mówiłem 10kb/s <załamka> ....

Opublikowano

@update

dodano filmik do tematu z obsługą pluginu oraz nowa wersja plikow zawierająca małą łatke

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...