Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Modernizacja]Nowa karta graficzna

luki4abc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zakupić nową kartę graficzną do komputera Dell Precision 670.

Parametry:

Ram: 2x 1GB

Procesor: 2x Xeon 2.80GHz

Karta graficzna: Nvidia Quatro 3500 (256mb)

Zasilacz: N650P-00 650W

Chciałbym móc grać w gry takie jak TESV: Skyrim, GTA 4, Just Cause 2 na maksymalnych ustawieniach bez spadków poniżej 30/40 FPS. Mój budżet wynosi 350 zł.

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zakupić nową kartę graficzną do komputera Dell Precision 670.

Parametry:

Ram: 2x 1GB

Procesor: 2x Xeon 2.80GHz

Karta graficzna: Nvidia Quatro 3500 (256mb)

Zasilacz: N650P-00 650W

Chciałbym móc grać w gry takie jak TESV: Skyrim, GTA 4, Just Cause 2 na maksymalnych ustawieniach bez spadków poniżej 30/40 FPS. Mój budżet wynosi 350 zł.

Jaką masz płytę główną?

Jaki zasilacz?(Podaj dokładny model)

Podaj dokładny model CPU!

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

W programie Everest home edition jest napisane, że płyta główna to Dell Precision WorkStation 670. Procesor Intel Xeon CPU 2.80GHz producent GenuineIntel. Nie mam jak sprawdzić modelu zasilacza.

Opublikowano

to się rusz i sprawdź, minutę trwa odkręcenie pokrywy i założenie jej , :/

z reguły te modele maja 400W

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W programie Everest home edition jest napisane, że płyta główna to Dell Precision WorkStation 670. Procesor Intel Xeon CPU 2.80GHz producent GenuineIntel. Nie mam jak sprawdzić modelu zasilacza.

Otwórz bok komputera i zobacz co jest napisane na naklejce na zasilaczu.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Tam w dellach płyty nie mają modelu, tylko wyświetla model komputera. Zasilacz podał dokładny model, sam mam taki komputer w domu i tam jest tylko napisane Dell i model. Zasilacze tam nie są złej jakości, ale ta konstrukcja zasilaczy jest inna niż zwykły ATX, więc trzeba wymienić. Ja wymieniłbym na: G860+H61M-P20+Chieftec GPA-500S8

Opublikowano

Tam w dellach płyty nie mają modelu, tylko wyświetla model komputera. Zasilacz podał dokładny model, sam mam taki komputer w domu i tam jest tylko napisane Dell i model. Zasilacze tam nie są złej jakości, ale ta konstrukcja zasilaczy jest inna niż zwykły ATX, więc trzeba wymienić. Ja wymieniłbym na: G860+H61M-P20+Chieftec GPA-500S8

Cisatek co ty pieprzysz , każdy model Della ma NUMER MODELU PŁYTY dla serwisu np ta seria 670 i płyty mają oznaczenia 0XC837, Y9655 , U7565, MG022 itp

mimo ze to to samo w środku jak zawsze 2x Xeon to płyta główna jest z innych części ma inne układy itp czyli fizycznie inna od podobnego modelu !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...