Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] CS 1.6 Nonsteam v31/32

HackerMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję CS'a nonsteam w wersji v31 albo v32, ale bardziej wolałbym v31.

Z góry zaznaczam, że nie jestem jakimś noobem co nie umie sobie CS'a znaleźć. Umiem, ale nie tego co potrzebuję.

Od dawna jestem cziterem, i mam słabego kompa.

I zawsze grałem na jakiśch ruskich CS'ach v23, albo na v32 by Lukasz (nie nawidze tego syfu)

I jest wiele błędów i nie wygodnień.

A z tego co się dowiedziałem, najnowszy i najlepszy patch na jakim działają czity, to patch v31 (albo v32 niewiem)

Potrzebuję jakiegoś nowszego, lepszego, stabilnego CS'a, gdyż nie mam pewności co do mojego, bo v23 instaluję na zwykłym CS v7 po hiszpańsku (lol) , CS 1.7 v31 jest po rusku z jakimiś configami i jeszcze error na starcie. A v32 to ciągle widze ten zjebany "By Lukasz".

A ja chcę takiego, który jest ORYGINALNY po Angielsku, z v31. Bez żadnych configów, dodatków itp.

W 100% czysty CS 1.6 z patchem v31. Od razu mówię, że nie chcę osobno instalować patcha.

Instalka musi być FULL od razu z wgranym patchem po Angielsku

Czyli klikam install i mam czystego ładnego CS'a z v31.

Pamiętajcie że wolę v31, ale w krytycznej sytuacji może być v32, ale naprawdę, pod warunkiem że v31 nie ma.

Fajnie by też było, gdyby nie było HL, bo dużo miejsca zajmuje, ale nie musi tak być.

To jak wiecie jakiego chce CS'a, to proszę o podanie linka w odpowiedzi albo na priv.

Dam 3x Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...