Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hakowanie sapera win 7

diego997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc chcialem za pomoca cheat engine napisac prostego haka do sapera w c++ ktory dzialalby w ten sposob ze jezeli odpalimy program to ustawia ilosc bomb na 1 czyli obojetnie gdzie bysmy w saperze nie klikneli to odrazu wygrywamy. Z poziomu cheat engine udaje mi sie to zrobic co ciekawe nawet znalazlem "zielony adres", niestety problem sie zaczyna kiedy ten "zielony adres" wrzucilem do prgoramu i zaraz po kompilacji wyskakuje komunikat windowsowy ze Aplikacja(Saper) przestaje dzialac. Ale najgorsze jest to ze kiedy chce drugi raz wprowadzic adres (ten zielony) to cheat engine to mi go nie znajduje a podobno te adresy mialybyc statyczne. Mozecie mi wyjasnic dlaczego tak sie dzieje ?

Opublikowano

@up Uczy się, bądź praktykuje... Każdy ćwiczyć musi, a na czym to już jego sprawa.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...