Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaintBall Jedyny Taki w Polsce [30 slotów] [Ts-3] [Ogarnięta Ekipa] [Zapraszamy]

Pinecha08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

Gamid.pl

informacjeo.png

083.gif Adres IP: mc.gamid.pl

083.gif Typ Serwera: PaintBall

083.gif Potwory: Nie

083.gif Zwierzeta: Nie

083.gif Premium: Nie

083.gif Sloty: 30 - Na początek

083.gif Biala Lista: Nie

083.gif Nether:Nie

083.gif On/Off: ikonkabf.png

ekipab.png

Właściciel Hunterss

HeadAdmin Pinecha08

infododatkowe.png

Serwer PAINTBALL 100% jedyny taki w Polsce !

Ogarnięta i doświadczona ekipa !

Na start jest 30 slotów gdy będzie potrzeba więcej - zwiększymy !

TeamSpeak 3 - IP: 178.33.78.20

Serdecznie zapraszamy !!!

Cześć.

Opublikowano

hmmm, nie polecam. Właściciel serwer nie potrafi ustawić nawet configu pluginu, którego ściągnął z dev.bukkit.org.

Serwer posiada tylko jedną arenę i brzydki i nie ciekawy spawn. Po chwili pisania i uzyskania pomocy jej nie dostałem.

Lecz po napisaniu za przeproszeniem "gówniany serwer" dostałem bana co oznaczało, że administracja była w grze.

Duży minus -.

Opublikowano

UP

Nie wiem o co Ci chodzi. Widzę że krytykiem jesteś :)

Serwer posiada nie jedną ale 11 :))

Zapraszam !

Cześć.

Opublikowano

Daruh Co do Ciebie my sie znamy dlugo :) Takze flame jest wiemy z jakiego powodu no niestety Daruh jest jaki jest .. Takze dziekuej dowidzenia serwer jest super sloty narazie nie powieksze ;p jezeli ciagle bedzie full to powieksze

Opublikowano

@DaruH

Mamy 11 map, a nie jedną. Cuś Ci się pomyliły numery. Spawn nie musi być najpiękniejszy w Świecie. Co do pluginu, starannie dobraliśmy jak najlepszy i spolszczyliśmy go, co zajęło kilka dobrych godzin. Nie wiem o co Ci chodzi.

@Topic

Niebawem zostanie dodana możliwość kupna darmowe slota. Szykujcie się także na masę nowych mapek :)

Opublikowano

Nie polecam serwera. Czy paintball wygląda tak że jedna drużyna strzela cały czas w spawn drugiej a tamta się zrespic nie moęe...

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, administracja jest ogarnięta. Martwi mnie jedynie mój rank, w którym widzę chyba jakieś przekłamania. ;_;

Opublikowano

@up Co masz na mysli ;D?

Zabijam kilkoro graczy, nie trafiając swoich, a ranking mam taki sam (nawet po zakończeniu rundy).

Opublikowano

Dziekuje za wszystkie cieple oceny :D a co do pana Daruha ... :) Pan Daruh sie juz tutaj nie odezwie bo niestety zalezy mu tylko na kasie gdzie ujol przez rozmowe na gg " zgarnijcie jak najwiecej kasy z serwera poniewaz ja za jakis czas bede mial autorski plugin i ja zgarne wszystko" ZYCZE TOBIE JAK NAJLEPIEJ LECZ SKURWYSYNSTWA NA KASE NIE POPIERAM ! :) Jak narazie nie ma nic do kupienia u nas ;) mysle ze wprowadzimy za jakies 2-3 Dni :)

Opublikowano

@Hikaru

Niebawem zwiększymy te mapki, bądź zmienimy w ten sposób, że ze spawnu nie będzie możliwości rzucania śnieżkami na drugi spawn.

Opublikowano

Serwer to gówno podczas gry powinno się kupować bomby czy coś a tu nie masz dostępu podczas gry , wyjść z gry tez nie można, Lagi na starcie wielkie Wielki

minus a i serw nie jest pierwszy w Polsce tylko już 50 w Polsce

Opublikowano

Raz zobacz sobie ze jestesmy 1 w Polsce kiedys juz robilismy paintbala :) czyli 1 Bylismy i jestesmy ciagle go udoskonalismy Lagi? Juz Ci wklejam Logi z RAMU http://scr.hu/0qbw/41ilx

Prosze.. Ja tutaj nie widze zadnych lagow przy czym maszyna naprawde odpoczywa :) Paintball sie czasami wiesza ale mam staly kontakt do wlasciciela pluginu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...