Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 Xbox360

ProKoksu99%

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam wielki problem, od razu przepraszam, jeśli piszę w nie odpowiednie forum Gry BF3..

Mianowicie, jeśli ktoś posiada Bf3 na Xbox360 to właśnie do niego piszę z tym problemem, bo może akurat mi pomoże.

Inaczej mówiąc, mam problem z Single-player, jak wiemy to ten tryb posiada Kampanie, i tu się zaczyna mój kłopot oraz do was pytanie, czy w single-player jest tylko kampania i tylko tyle? Bo Zastanawiam się czy nie ma w sumie takiego trybu, żeby wybrać sobie broń, mapkę itd. Jestem akurat w tym zielony, ponieważ postanowiłem kupić sobie BF3 na x360 a kampanie od razu przeszedłem, i chciałem sobie jeszcze w to pograć, chyba jak wiem to na xboxlive można grać z graczmi poprzez Multiplayer, lecz ja mam problem z xboxlive i postanowiłem, że tylko single-player mi pomoże, Kampanie już przeszedłem i bez sensu jest grać drugi raz, bo żmuda gra będzie ;/ Polecą plusy + i minusy -, jak kto woli, tylko potrzebuje pomocy z tym Single-player.

Będę wdzięczny za pomoc :) I proszę o wyrozumiałość ;/

Opublikowano

No single to single. Dla mnie nie ma potrzeby przechodzić więcej niż raz. Multiplayer to esencja battlefielda, więc sporo tracisz (nawet o wiele więcej niż sporo). Żeby zagrać z innymi (multi lub coop) musisz posiadać usługę xbox live która jest płatna.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Dokladnie tak. MP w BF3 to esencja calej seri Battlefield. Kupujac bf3 kupujesz go dla MP generalnie. Single to tylko maly dodatek ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...