Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka gra na święta?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam dylemat którą grę wziąć sobie na święta. ;) Chciałbym abyście podsyłali różne tytuły i najlepiej pisali dlaczego akurat te. Co mnie ciekawi? Prawie każdy rodzaj gry, byleby był mega ciekawą produkcją. Co preferuję? Assassin's Creed 3 oraz Far Cry 3, ale chętnie usłyszę co macie mi do zaproponowania. :) Cena chyba nie gra roli, ponieważ gdy chcę AC3, FC3 to reszta topowych gier jest w identycznej cenie.

E9mwj60.png
Opublikowano

No dobra to może ułatwię sprawę. Pod Multi to BO2, ew. Warfighter. - Wszyscy teraz mają zamiar pisać to samo, tak?

Może ktoś się wysili i da przykład z serii Single Player ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

UP: O tak. To z opcji 2 tańsze gry. Myślałem nad WarZ, Torchlight2, Dead Island :)

Polecam dead island.Samemu może być trochę nudno ale przeszedłem tą grę 2 razy z kolegami i fajnie się grało.

Opublikowano

Ojj, bedzie na mnie fala hejtu - ale co tam napiszę :-) Mam FC3 i AC3 na ps3 . Obie gry są godne uwagi ale jak dla mnie AC co roku jest taki sam , wychodzi po prostu pod innym tytułem i moze troche lepsza oprawą wizualną , taki jakby wiekszy patch . I tak jest co roku praktycznie. Far Cry 3 .. uhh tu bym sie mogl rozpisac o tej miodnym tytule .. grę opłaca się kupic nawet !!! dla samego singleplayer'a . Gra po prostu wymiata i nie zdziwilbym sie jakby bila sie z takim tytulem jak AC3 o miano gry roku 2012 . FC3 to hmm cos takiego jak GTA tylko ze w dzungli lub Skyrim z karabinem :) Moj wybor pada na FC3 .

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...