Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupic?

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie - opłaca się kupić tego WP'ka? Na moje oko eq dobre, skille też, tylko biolog na księgach ale to szczegół. Jako że nie mogę podać linku do aukcji, wkleję tutaj opis zamieszczony na aukcji. Cena to 100zł, więc wydaje mi się że tanio.

Endurion.

Witam !. Dzisiejszą aukcją bedzie sura wp 60-62 lvl . Postać znajduje sie w okolicach s19/s22 Sura ma dobrze rozwinięte skile . Czarowane ostrze G3-G6 , Czarowana zbroja G1-G3 , Strach M3-M5 , Smoczy wir 7-9 . Posiada konia bojowego . W magazynie znajdziemy troche smieci z v2 i nie tylko . W 2 eq mam także troche dropu . Jest również przepustka do v2 . 13,5k pż w założonym eq . 620 defa . Wp-k daje sobie rade w v2 z przeciętnym buffem ( około 30 lvl ) 8-10 grupek szponów . Dodatkowo są 2x księgi lidera . Biolog utkną na księkach klątw . Teraz może troche na temat eq :) . Fms +9 34/37 śr , 2x bon , 2x KD +3 ( do expa ) . Wyzywka +9 , lwia tarcza +9 , duchowa zbroja +9 z defa +4 i 2x spalone . Ebo +9 full sloty . srebrna bransa +9 , butki +6 1,5k hp , naszyjnik 1,5k hp full slot , żałobna zbroja +6 z speeda +3 do biegania , kryształowe kolce +4% ruchu . Expa na surze jest około 50 - 60% . Sura bardzo dobrze sprawdza sie na metinach 65 bez bufa !. Jednym słowem dobry kombajn :) . Jest też troche ziół i kwiatów . Na soczki badz rosy sie przydadzą . Na koncie znajduje sie także ponad 300 Smoczych znaków . Cena ewentualnie do minimalnej negocjacji gdyż pilnie potrzebuje pieniędzy . Sprzedaje czas poświęcony na zdobycie przedmiotów . Konto sprzedaje bez e-maila ( podajesz e-mail na który chcesz aby sura była przeniesiona ) . Nie wymieniam sie za nic innego . Tylko pieniądze . Nie podaje pasów do konta dopóki pieniądze nie zawidnieją na koncie bankowym ( jeśli podana kwota wpłynie na konto bankowe dopiero wtedy kontaktujemy sie i dokańczamy resztę formalności ) . Miły odbiór osobisty w okolicach Łańcuta :) . Kontakt : -GG : blabla ( pisać nawet jeśli niewidoczny ) . - Tel : blabla ( w przeciągu dni roboczych prosze dzwonić po godzinie 15:30 )

A za smocze znaki można by jeszcze wziąć tombolę :D

Game Over

Opublikowano

Całkiem fajna ta postać jego.. szkoda tylko, że nie podał czy buff ma eq z int oraz jakie ma skille, ale ogólnie myślę, że warto :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Całkiem fajna ta postać jego.. szkoda tylko, że nie podał czy buff ma eq z int oraz jakie ma skille, ale ogólnie myślę, że warto :)

Buffa jakiegoś tam mam, 45 lvl :D

Game Over

Opublikowano

Jakaś, ogromna kwota to nie jest a postać jest na prawdę dobra. Kupuj, opłaca się...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ja osobiście bym brał, jeżeli miałbym zapotrzebowanie.

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo opłacalny jest zakup tejże postaci.

Skille w porządku, buffa mówisz ,ze tam jakiegoś masz.

100zł to nie duża cena więc ja bym brał na Twoim miejscu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...