Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam 2 pytanka

1 Czy jeżeli bede za kims latal i wbije 10-60 w 2godz to czy bede mogl wchodzi na wszystkie akty by wbijac 1-100i dorpic?

2,Czy możesz mnie tak ktoś podexpic? ^_^

Opublikowano

Podexpienie w Diablo... Przykładowo gdy jesteś na 10 lvlu z 60 to prawie całe doświadczenie leci do tego większego lvl'a. Nie ma sensu w tej grze się nawzajem podexpiać. Co do pytania będziesz mógł wchodzić tylko na te akty które skończyłeś zabiciem bossa.

Opublikowano

Bez sensu chyba, że masz kilka mln na ekwipunek jak wbijesz ten 60. Jak zamierzasz potem farmić bez ekwipunku ?:> Wbijesz 60 i co polecisz na 1 akt normala farmić? W ciągu 2 godzin nie zdążysz nawet dropa podnieść :D.

Opublikowano

Jak to kowal Ci zniknął? Na początku stoi na granicy nowego tristram, a po pomocy mu w zabiciu żony wraca do fachu i stoi gdzie powinien ;o.

Ew. możesz sprzedać itemki u jakiegoś handlarza.

Opublikowano

Podexpienie w Diablo... Przykładowo gdy jesteś na 10 lvlu z 60 to prawie całe doświadczenie leci do tego większego lvl'a. Nie ma sensu w tej grze się nawzajem podexpiać. Co do pytania będziesz mógł wchodzić tylko na te akty które skończyłeś zabiciem bossa.

Probowales? Watpie. Ja probowalem i jest znacznie szybciej.

Opublikowano

Byłem podexpiony przez kolegę i nie widzę w tym żadnego problemu po prostu później masz mnie golda i tyle wbiłem 60 w coś ok 12h :). Co do sprawy z aktami to po prostu musicie zabic wszystkich tzw bossów i tyle

1362320439a7.png

Opublikowano

zeby nie zakladac nowego tematu mam ejszcze pytanie czy da sie cos innego zrobic z zltych i niebieskich itemow jak sprzedaz lub zniszczyc?

oraz czy da sie wycrafcic jakies pro itemki czy te najlepsze da sie tylko dropnac

Opublikowano

zeby nie zakladac nowego tematu mam ejszcze pytanie czy da sie cos innego zrobic z zltych i niebieskich itemow jak sprzedaz lub zniszczyc?

oraz czy da sie wycrafcic jakies pro itemki czy te najlepsze da sie tylko dropnac

Nie mozesz nic innego z nich zrobić, niż sprzedac/zniszczyc. Możesz zdobyc przykładowo schemat na rękawice 6właść i jeśli masz uber farta, to mozesz trafic jakieś pro, ale generalnie najlepsze są legendy, które dropasz. Są też legedasrne schematy, ale na tych sie nei znam, wiec ci nie powiem ;f

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

jeszcze 2 pytania

1/gdzie dropnac lub czy da sie zrobic jakos kirys jastrzebia

2.Jeszcze wieksze informacje czy crafting jest oplacalny bo jezeli nie da sie crafcic najlepszych itemkow ktore tzreba dropnac to chyba nie.

Oraz gdzie można dropnąc takie itemeczki(gram barba) a3 czy a4 i czy od dropu(w sensie rodzaju nie szansy) zalezy poziom trudnosci ogolny lub potworkow

Opublikowano

1. Nie wiem co to za przedmiot. Pewnie jakis zolty..

2. Przy craftingu wysokopoziomowych legend moze sie zwrocic (przy odrobinie szczescia nawet bedzie sie oplacalo). Szanse na drop przedmiotow rosna zarowno z poziomem trudnosci jak i z aktem i sila potworow. (Na inferno niezaleznie od poziomu od mp1 w gore w kazdym akcie masz te same szanse na wydropienie ilvl 63)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...