Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Usługa montażu w "morele.net"

Tabacashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Właśnie kupuję sprzęt za ponad 5000zł. Rozważam dodać do koszyka funkcję montażu, jednakże nie chcę, aby zrobiły to jakieś paprochy na "odwal" się. Nigdy nie korzystałem z tej usługi. Czy warto?

Opublikowano

Niech Velo czy ktoś poda tutaj kod dzięki któremu usługa montażu będzie za 1zł ;)

Były przypadki, że technicy z morele tak złożyli pc, że nie były podpięte wszystkie kable, ale to rzadko się zdarza.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Lepiej złożyć samemu, wtedy wiesz co i jak, gdzie wszystko znajduje się w Twoim komputerze, a nie, że dopiero po złożeniu będziesz się mu przyglądał.

@UP

Wszyscy w takich serwisach składają kompy na szybko, więc czasami się zdarza ;)

Opublikowano

Lepiej złożyć samemu, wtedy wiesz co i jak, gdzie wszystko znajduje się w Twoim komputerze, a nie, że dopiero po złożeniu będziesz się mu przyglądał.

Ale nie każdy to potrafi.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mi jak składali komputer to wszystko zrobili dobrze, ale ogólnie nie polecam sklepu bo jest słaby i "kłamią i oszukują" swoich klientów.

Bardziej polecam agito.pl

Opublikowano

Mi jak składali komputer to wszystko zrobili dobrze, ale ogólnie nie polecam sklepu bo jest słaby i "kłamią i oszukują" swoich klientów.

Bardziej polecam agito.pl

Weź nie pierdziel głupot i nie wprowadzaj ludzi w błąd.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

komputronik.pl solidnie złoży tylko zabulisz 100zł :P

Właśnie zapłacisz 100zł......

Już lepiej samemu składać.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

komputronik.pl solidnie złoży tylko zabulisz 100zł :P

W komputroniku przepłaca się... i to sporo ;). Druga sprawa, że na pewno bardziej się przyłożą do droższego sprzętu niż typowej budżetówy ;)

Opublikowano

Właśnie zapłacisz 100zł......

Już lepiej samemu składać.

Jeśli wie się co i jak :P .

W komputroniku przepłaca się... i to sporo ;). Druga sprawa, że na pewno bardziej się przyłożą do droższego sprzętu niż typowej budżetówy ;)

5k piechotą nie chodzi :P

bk0ZyMF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...