Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niedziałające itemki..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem. Korzystam z plików Terenza.

I tak w navicacie zauważyłem iż jest tam renifer, dużo fryzur typu Dynia itd. I do tego wygląda mi to na peta Azraeluś czy jakoś tak.

Przywołuje to w grze wszystko jest ok widać to w eq. Lecz nie można używać jeździć na reniferze ani używać około 60% fryzurek.

Pewnie jest wiecej takich rzeczy tylko nie przeglądałem wszystkiego z navicata. Prosze mi wytłumaczyć w czym jest problem.

Nagradzam za 100%-ntową pomoc full limit lajkó + 5 w profilu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zeby renifery widziec musialbys miec npc,npc2 nie widzisz ich bo Terenzo nie udostepnil wszystkiego poza tym by jezdzic na reniferach potrzebujesz questa chyba ze w plikach Terenza on jest.Fryzury Ci nie dzialaja pewnie dlatego bo nie podmieniles locale_pl,root,PC,pc2 , w root masz pliki msm odpowiadajace za czytanie textur wlosow i wygladow zbrojek typu stalka, hwang itp,w PC,pc2 masz textury typu dynia,turban,kapelusz itp do tego potrzebujesz quest : hair.quest ale w kazdych plikach on jest ale nie wiem czy Terenzo go edytowal by fryzury te nowe dzialaly,w locale_pl masz item_proto,itemlist.txt,item_desk.txt.

Napisz do terenzo zeby udostepnil Ci PC, PC2 , ICON

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Zeby renifery widziec musialbys miec npc,npc2 nie widzisz ich bo Terenzo nie udostepnil wszystkiego poza tym by jezdzic na reniferach potrzebujesz questa chyba ze w plikach Terenza on jest.Fryzury Ci nie dzialaja pewnie dlatego bo nie podmieniles locale_pl,root,PC,pc2 , w root masz pliki msm odpowiadajace za czytanie textur wlosow i wygladow zbrojek typu stalka, hwang itp,w PC,pc2 masz textury typu dynia,turban,kapelusz itp do tego potrzebujesz quest : hair.quest ale w kazdych plikach on jest ale nie wiem czy Terenzo go edytowal by fryzury te nowe dzialaly,w locale_pl masz item_proto,itemlist.txt,item_desk.txt.

Napisz do terenzo zeby udostepnil Ci PC, PC2 , ICON

Dziękuję serdecznie za pomoc. Lajk + 5 w profilu poleciało. Można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...