Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy nexon i zmiana ip

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema pewnie sie zastanawialiście a raczej juz probowaliscie zmiany ip zeby wielekrotnie dostawac nexon cash;] Wiec Ja znalazlem sposob o toz tak:

1.Zmieniamy IP. programem(Hide my ip).

2.Zakladamy nowe konto w wr.

3.Wypelniamy reklamy.

4.Czekamy na nexony.

Jeśli potrzebujecie program piszcie na priv a powiem wam gdzie go zlapac ;)

Pomogłem daj Lubię To;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

1. Za zmianę Ip jest ban , nie tylko program Hide my Ip , również easy hide ip !

3. Nie wypełniamy reklam , bo ich nie ma :(

Temat niepotrzebny bo były takie tuty jak tu :

http://www.mpcforum....a-easy-hide-ip/

http://www.mpcforum....zez-hide-my-ip/

Więc ? ;)

sprobuj mi sie udalo i mialem reklamy wiec jak zrobisz tak jak napisalem to wszystko bd mial... a co do zmianny ip do moge chyba z innego komputera korzystac;]

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

sprobuj mi sie udalo i mialem reklamy wiec jak zrobisz tak jak napisalem to wszystko bd mial... a co do zmianny ip do moge chyba z innego komputera korzystac;]

Patrz , masz dwa komputery na którym masz dwa inne IP :

Więc nie zrobisz dwa razy tej samej reklamy , bo zostanie ona zamknięta na KONCIE , nie na IP ;)

Dostaniesz bana z zmianę IP za robienie tych samych reklam , bądź takich który nie są dostępne w twoim regionie ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Patrz , masz dwa komputery na którym masz dwa inne IP :

Więc nie zrobisz dwa razy tej samej reklamy , bo zostanie ona zamknięta na KONCIE , nie na IP ;)

Dostaniesz bana z zmianę IP za robienie tych samych reklam , bądź takich który nie są dostępne w twoim regionie ;)

mam do Cb prosbe jesli nie sprobowales to nie nyguj ze tut nie potrzebny... sprobuj to nic nie kosztuje a moze sie przydac wiec?

Czyli jak bede robil nx na innym zagranicznym IP to banned ?

tak jest to mozliwe ;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

No za zmiane jest ban 4 ever . 2 kompy 2 inne ip NIE . Jesli masz neta od jednego dostawcy to nie . Chyba ze sobie zmienisz poprzez jakis program . Byly juz tematy z tym . Jak przyjdzie mod to zamknie bo pelno tych tutów o tym samym . Za czasow gf jak sie reklamy klepalo to malo kiedy banowali ale teraz to naprawde nie przelewki chyba ze konto masz na odpierdziel i chcesz tylko tak o pograc . Bo jak w konto ladujesz kase to szkoda.

Ban za reklamy ?!

tak jest to mozliwe ;)

Chyba ze ci sie fuksnie i bana nie dostaniesz. Nexon jest jak psy . Wywesza i tak cie dopadna xD Chyba ze bedziesz mial naprawde fuksa. Albo klepaj reklamy na tym innym ip i na tym tez graj .

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...