Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem.

paweloni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę ten post ponieważ mam straszny problem. Otóż chodzi o globala. Na normalnym cliencie bez żadnych wspomagaczy wyskakuje okno z "NEED_ADMIN_RIGHTS". Tak samo jest jak zainstaluje blokady hackshieldow, moda, itp. Chciałbym grać na globalu bez posiadania administratora na komputerze. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wcześniej kamermod mi działał normalnie, nie wiem czemu teraz nie chce działać ;|

Wydaje mi się że jak zainstalujesz fixa, to wszystko wróci do normy...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Wydaje mi się że jak zainstalujesz fixa, to wszystko wróci do normy...

Możesz mi dać linka do tego fixa i wytłumaczyć co to jest?

Opublikowano

uruchom CMD wpisz net user administrator /active:yes uruchom ponownie komputer wejdź na konto administratora i spróbuj uruchomić.

"Wystąpił błąd systemu 5.

Odmowa dostępu.

C:\Users\Adam"

Nic nie daje ;/

Opublikowano

Nie dobrze , bez hasla admina nie uruchomisz . Jesli to jest tak , ze zalozyla je twoja mama , bo masz kare , a twoja mama sie nie zna , to sproboj zmienic administratora . Albo sproboj zgadnac hasło . :)

Opublikowano

Nie dobrze , bez hasla admina nie uruchomisz . Jesli to jest tak , ze zalozyla je twoja mama , bo masz kare , a twoja mama sie nie zna , to sproboj zmienic administratora . Albo sproboj zgadnac hasło . :)

Tak jechać nie chce. Mam limit ustawiony na kompa przez słabą naukę. Hasła nie chce odgadywać, blokada nałożona przez brata, nie moge dać sobie admina ani w jakikolwiek sposób usunąć blokade.

Uruchom CMD z prawami administratora.

Nadal nie działa. Może jakieś obejście metina? Tzn chodzi mi o patchera który włącza się po odpaleniu metina.

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować Metka na drugi dysk, ewentualnie plik metin2.exe dodaj do wyjątków w zaporze systemowej, po czym ponownie odpal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...