Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GIMBY RAPERY

ZYMON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnie wielu przypuszcza że jestem jebanym trollem - nie.

Chciałbym przeprowadzić polimike na najwyższym poziomie.

Wiec co sądzicie o gimbach co nie potrafią rapować, tylko pizgają smutne wersy że ich dziewczyna nie kocha.

Np, BRO, CIULIN ?

ja przytocze pancz peji :

"Często lepiej ubranych niż utalentowanych"

2cql8d2.png
Opublikowano

Gimbusowy jest ten peja, rpk, rtv itp. itd. Do BRO i Sulina nic nie mam lecz to nie znaczy że ich słucham.

Peja nie jest gimbusowy, tak na sprostowanie. Co do B.R.O. czy Sulina hm, maja niektore fajne kawalki. Rap sie zmienia, niestety ;p

61093c6efb.png

Opublikowano

peja, jeden z pierwszych raperów w polsce. W nim jest tyle gimba co mięsa w parówkach, gra koncerty charytatywne.

2cql8d2.png
Opublikowano

Jeden z pierwszych? Beka, polecam przeczytać historię polskiego rapu. Peja w białym Porshe reprezentuje biedę :)

ya pa 3, kasta, magig, peja, liroy, dab, joka - pierwsi w tej grze, ja nie musze czytać bo pamiętam, kawałek reprezętuje biede był nagrany 10 lat temu,

wyszedł z tego gówna i patoli - ma kase to korzysta.

2cql8d2.png
Opublikowano

Donatan ssie jeszcze. Dolicz go.

OSTR dał dupy na tracku ostatnim i w ogóle jest gównem.

Buka to z gimbazy ledwo co wyszedł chyba właśnie. Eminem wannabe pierdolony.

Trolling is a art.

Opublikowano

mówicie, że np. RPK jest gimbusowy. zgodzę się, ale w innym sensie. patrząc na gimbusów oni próbują zrobić z siebie wielkich fanów RPK poprzez wyżulenie od bogatych rodziców kilku stówek i kupienie w chuj drogich chujowych koszulek/spodni/czapek/bluz z jednym chujowym napisem "RPK". to ich dowartościowuje, myślą że są fajni i że każdy myśli że są wielkimi fanami RPK.

Opublikowano

A gdzie OSTRY, Pyskaty, Karramba, Jeden Osiem L, Płomień 81 i wiele, wiele innych?

ps. nie ładnie edytować posty :)

1355336176-U771046.png

baj mi

Opublikowano

rpk na swój sposób nie jest gimbusowe mamy odłamy rapu np uliczny, robi go właśnie rpk. Jak na swoją kategorie są naprawde trzymają poziom, chodz nie lubie ich

@edytowałem bo popełniłem orta ;_; mówiłem o pierwszych - tych jedynych co zapoczątokowali rap w polsce. Ty co wymieniłeś to dopiero zaczeli po nich, jescze NAS w polsce było jednym z pierwszych

2cql8d2.png
Opublikowano

mówicie, że np. RPK jest gimbusowy. zgodzę się, ale w innym sensie. patrząc na gimbusów oni próbują zrobić z siebie wielkich fanów RPK poprzez wyżulenie od bogatych rodziców kilku stówek i kupienie w chuj drogich chujowych koszulek/spodni/czapek/bluz z jednym chujowym napisem "RPK". to ich dowartościowuje, myślą że są fajni i że każdy myśli że są wielkimi fanami RPK.

>bogaty

>Polska

Pick one

Trolling is a art.

Opublikowano

Ci gimby raperzy to bez talentu są. Nie pisać mi tu farmazonów "Nagraj coś lepszego" bo nie muszę być kucharzem by powiedzieć matce, że przypaliła kotleta.

Peja dobrze powiedział czy zarapował (nie kojarzę tego cytatu) "Często lepiej ubranych niz utalentowanych"

Teraz to jest moda na takich bimberowatych "raperów". Czasem mam ochotę zablokować fejsbuczka dla siostry 14letniej bo ten portal to gówno jak raperzy BRO i inni tacy podobni.

Opublikowano

jak jesteś słuchaczem dobrego rapu a musisz się użerać z siostrą która słucha bro to ci serdecznie wspólczuje ; (

2cql8d2.png
Opublikowano

Donatan ssie jeszcze. Dolicz go.

OSTR dał dupy na tracku ostatnim i w ogóle jest gównem.

Buka to z gimbazy ledwo co wyszedł chyba właśnie. Eminem wannabe pierdolony.

Po chuj piszesz o Em'ie jeśli to o polskich raperów chodzi. Em ma swój styl ,co do polskich raperów nie słucham

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

ya pa 3, kasta, magig, peja, liroy, dab, joka - pierwsi w tej grze, ja nie musze czytać bo pamiętam, kawałek reprezętuje biede był nagrany 10 lat temu,

wyszedł z tego gówna i patoli - ma kase to korzysta.

a gdzie Tede?

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Ja pierdole zaczyna mnie juz wkurwiac jak osoba NIE MAJACA POJECIA CO ZNACZY GIMBUS GO UZYWA JA PIERDOLE CHUJ MNIE SZCZELI ZARAZ gdzie nie wejde np LOL cs to wszedzie to jebane slowo GIMBUS ludzie jak nie wiecie co znaczy gimbus to tego nie uzywajcie bo to tylko wkurwia. A co do polskich raperow mam wyjebane slucham tylko pezeta slonia i piha (reszta hujoffa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...