Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za tyle stworzę gre.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy za 850złotych stworzę gre via? Najlepiej gdbyście znali kogoś kto sprzedaje jakiś silnik albo strone gdzie są programowcy i graficy którzy wykonują takie coś tanio.

Czy mam szanse stworzyć gre za tą sumę pieniędzy ?

Opublikowano

Powinno starczyć, jeżeli chodzi ci o gre typu MFO3 albo Margonem to musisz płacić co miesiąc daną kwotę na silniki :)

Najtaniej nauczyć siebie i kilku kolegów(pracujących za free) i samemu zrobić grę a na silniki i programy przeznaczyć kaskę ^_^

Opublikowano

mam sprawe do cb, podaj gg. ; ))

GG;38759846

Proszę :)

Powinno starczyć, jeżeli chodzi ci o gre typu MFO3 albo Margonem to musisz płacić co miesiąc daną kwotę na silniki :)

Najtaniej nauczyć siebie i kilku kolegów(pracujących za free) i samemu zrobić grę a na silniki i programy przeznaczyć kaskę ^_^

Bardzo ciekawe to co napisałeś, móglbyś powiedzieć gdzie taki silnik można kupić ? i ile on mniej więcej kosztuje.

No bo faktycznie nauka to z max miesiąc czasu jak masz samozaparcie ;). Więc po co tyle kasy tracić na grę ,która może nie wypalić ?

Jestem leniem nie chciało by mi się uczyć wszystkich tych języków. mam inne obowiązki.

A ps: skąd można wziąści programistów i grafików?

Opublikowano

Weź pod uwagę, że gra to nie tylko jej stworzenie, ale również jej promocja, grafika i marketing. Najpierw uzbieraj poważna sumę, ułóż biznesplan i zastanawiaj się nad inwestycją.

Opublikowano

850zł starczy, ale jeżeli już chcesz wydać taką kasę na grę via www to odpuść i dozbieraj. Niestety, dobra gra via www ma swoją cenę

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...