Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Connection To Server Failed;/

goszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ja jeszcze raz

zrobilem sobie drugie konto i gdy jestem w menu nie pokazuja sie servery . po chwili wyskakuje blad connection to server failed . co robic? na pierwszym koncie wszystko jest OK . gram w wersje eu mam neostrade komputer az za dobry . pls help

Opublikowano

hheehhh...... 20 raz reinstaluje ;/ 3 raz sciagnalem gre ! na pierwszym koncie wlaczaam gre i jest ok. a na drugim dupa ;/ chyba ze to chodzi o to ze znalazlem na takiej stronce taki temat ze rozdaja 40 k golda . trzeba sie zalogowac i sie ma ten kod . pozniej w czasie rejestracji wpisuje sie ten kod i ma sie 40k +20 (na poczatek) = 60 k ;/ ej a mam sprawe . mozna jakos wykasowac bron z itemu? discard to sie nazywa. mozna tak?

Opublikowano
hheehhh...... 20 raz reinstaluje ;/ 3 raz sciagnalem gre ! na pierwszym koncie wlaczaam gre i jest ok. a na drugim dupa ;/ chyba ze to chodzi o to ze znalazlem na takiej stronce taki temat ze rozdaja 40 k golda . trzeba sie zalogowac i sie ma ten kod . pozniej w czasie rejestracji wpisuje sie ten kod i ma sie 40k +20 (na poczatek) = 60 k ;/ ej a mam sprawe . mozna jakos wykasowac bron z itemu? discard to sie nazywa. mozna tak?

Można, ale to nie zwróci Ci kasy, a masz aż 5 slotów na bronie.

A te "kody" to zwykli kłamcy.

Poza tym, sam mam 2 konta i gram na obydwu bez problemu. Może to głupie rozwiązanie, ale spróbuj zrobić 3 konto. Oczywiście na inny e-mail. Jeżeli też nie będzie działało, możliwe że ustawiają : 1 adres MAC - 1 konto.

Hip-Hop nie umarł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...