Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mało fps podczas gry a podczas nagrywania już nie wspomnę ...

SvM

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Zacznę od opisu sprzętu :

Windows 7 Home Premium 64-bit...

Procek :

Pentium Dual-Core E5800 2x 3,20GHz

RAM :

3GB DDR3

Karta Graf. :

AMD RADEON HD 6450 Najnowsze ster.

Problem jest taki :

Gra powinna mi działać dość dobrze na najniższych detalach no ale cóż podczas gry (single) ilość fps lata po 40-55 ... + ścinki typu jak coś mówią w grze to powtórzy to z 5 razy jak w piosence Rihanny - Umbrella ... Podczas gry sieciowej fps jest nieco więcej ok. 60-70 jednak też są ścinki oraz problemy z głosem... Przy nagrywaniu frapsem nawet nie wspomnę ... na singlu: 10-15 fps / na multi = 10-20 fps ... Co poradzicie ?

Opublikowano

Odpaliles BF3 na radku 6450? PODZIWIAM CIE :O Jak ja mialem problemy z dzwiekiem na singlu to mi ewidentnie procek nie wyrabial. Zmniejszylem detale i smigalo. Sprobuj zmniejszyc rozdzialke

@EDIT

za nagrywanie na takim sprzecie nawet sie nie zabieraj ; )

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Uczeń
Opublikowano

Odpaliles BF3 na radku 6450? PODZIWIAM CIE :O Jak ja mialem problemy z dzwiekiem na singlu to mi ewidentnie procek nie wyrabial. Zmniejszylem detale i smigalo. Sprobuj zmniejszyc rozdzialke

@EDIT

za nagrywanie na takim sprzecie nawet sie nie zabieraj ; )

W tym rzecz, że tylko z bf3 jeśli chodzi o inne gry np. mw3, nfs mw 2012 itp. działają bez problemu i nagrywanie również ;D Detale są na najniższych... rozdzielczości próbowałem wszystkich i ciągle to samo . ; P Nie widzę problemu z odpalaniem gier na radku 6450 wcześniej nie było problemu :)

Opublikowano

Ten 6450 to ewidentny biurowiec. Nie pojmuje jak na takim czyms mozna wgl odpalic BF3 ;D ten 6450 jest nie wiele lepszy od 4550 512MB ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...