Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hasło

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sensie że w przeglądarce? Wtedy gdy ktoś wejdzie ci na kompa i wpiszę cokowiel to automatycznie uzupełni mu hasło i może wejść na twoje konto, lub już będą uzupełnione pola.

Opublikowano

ale mi chodzi i w przeglądarce i w jakieś grze na clienta...

pozatym ja mam swój komputer chroniony hasłem jak wchodze

ale mi chodziło czy jacyś hakerzy sie nie włamią czy coś w tym stylu

Opublikowano

Hahahaha hakerzy włamią... Takie rzeczy to się dzieciom w podstawówce opowiada. Hasła na twoim komputerze są zaszyfrowane, poza tym ktoś musiał by podesłać ci wirusa który by wykradł ten plik. A potem zdeszyfrował. Czyli szansa na to że mu się uda jest mniejsza niż wygrana w totka.

Opublikowano

Hasło będzie bezpieczne w przeglądarce, w grach(zależy od gry ale chyba autorzy nie są debilami i szyfrują hasła) lub w specjalnych programach 'sejfach' na hasła. Szansa że ktoś się włamie jest niska ale mimo to nie radzę zapisywać ich w pliku tekstowym bo np. ja poszedłem do kolegi wpisałem w wyszukiwarkę systemowa 'hasła' i wyskoczył .txt z hasłami Hahahaha....

Opublikowano

Hasło będzie bezpieczne w przeglądarce, w grach(zależy od gry ale chyba autorzy nie są debilami i szyfrują hasła) lub w specjalnych programach 'sejfach' na hasła. Szansa że ktoś się włamie jest niska ale mimo to nie radzę zapisywać ich w pliku tekstowym bo np. ja poszedłem do kolegi wpisałem w wyszukiwarkę systemowa 'hasła' i wyskoczył .txt z hasłami Hahahaha....

i spisałeś wszystkie na kartce i pokradłeś konta xD

ok w takim razie temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...