Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Proszę o ss/grafike drzewek pod AD/AP/AP carry/AD carry/Tank oczywiście uniwersalne ;)

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.lolking.net/summoner/eune/24244314#masteries

Takich właśnie używam. Po kolei:

1. AP carry z maną - Anivia, Cassio itp.

2. AP carry bez many lub taki, który musi być tankowaty - Vlad lub Swain

3. Jungla mocno AD - osobiście przestałem z niej korzystać - mobki za dużo biją bym mógł iść starym 21/9/0 na innych postaciach niż WW

4.Tankowata jungla - polecana przeze mnie na niemal każdy rodzaj postaci. Jeżeli idziemy junglą AP, wybieramy w ofensywie Sorcery, Blast i Arcane Knowledge

5.Świetne masterki na junglerów typu Nocturne czy Malphite. Ostatnio korzystam tylko z nich.

6.Support jako typowy support i wszystko co dla supporta. Grywałem takimi na początku mojej przygody z nimi - teraz polecam inne - te pod 16.

7.Support tankowaty - którym chcemy mieć dostęp do szerszej ilości masterek z utility - teraz bardziej polecam 16.

8.Jeżeli zamarzy mi się grać sup. Zileanem

9.Teemo - jak Teemo. Z uwzględnieniem, że chcemy iść AP.

10.AD carry. Jako że mało nim gram to włożyłem co mi się wydawało, że jest dobre.

11.Solo top AD. Jeśli zamarzy nam się postać typu Rumble mozemy picknąć w ofensywie : Sorcery, Blast i Arcane Knowledge, zamiast tego co jest.

12.Każdy wie o co chodzi

13.Jax na dominion.

14.Kiedy zamarzy mi się ARAM, lub po prostu chcę, aby CC czyściło mi cebulę. NP. Na topie.

15.Masterki pod Cho Gatha na jungli, przed swoim nerfem. Tem polecam te tankowate np. pod (4).

16.Najleapsze Masterki pod Agresywnego supporta. Pozwalają łatwiej wygrywać wymiany.

17.Dla postaci z problemami z sustainem lub takowymi supportami. Mowa tu np. o Sup. Zileanie.

18.Wszystko co najlepsze dla Irelii na dobre Early, aby mogłą się rozkręcić na late.

19 i 20 - Jeśli chcę STOMPOWAĆ NOBSÓW. Tak na poważnie to nie polecam z nich korzystać - zbyt dużo ataku nie jest wcale takie super, jakby mogło się wydawać - wszczególnie gdy brak nam obrony.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...