Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge wejść do gry..

Budlys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polage na tym że kiedy już wybiore Play>PvP>Classic>5v5 to później nie ma tych przycisków żeby ci wybrało członków lub by dodać....

Repairowałem go już 2 razy... Jakieś pomyśły?

Opublikowano

Witaj Kolego. Jednym z najlepszych wyjść z tej sytuacji jest odinstalowanie gry oraz usunięcie folderu z dysku, w którym znajdował się LoL i zainstalowanie go na świeżo. Przy okazji wyłącz wszystkie programy korzystające z zasobów internetowych, ponieważ mogą wystąpić problemy z "niepełnym ściągnięciem pliku".

P.S. Zachowaj folder "screenshots", pewnie nie chciałbyś stracić cennych dla Ciebie wspomnień z gry.

Pozdrawiam, Marczi.

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Opublikowano

Witaj Kolego. Jednym z najlepszych wyjść z tej sytuacji jest odinstalowanie gry oraz usunięcie folderu z dysku, w którym znajdował się LoL i zainstalowanie go na świeżo. Przy okazji wyłącz wszystkie programy korzystające z zasobów internetowych, ponieważ mogą wystąpić problemy z "niepełnym ściągnięciem pliku".

P.S. Zachowaj folder "screenshots", pewnie nie chciałbyś stracić cennych dla Ciebie wspomnień z gry.

Pozdrawiam, Marczi.

Sorry ja tak robiłem i nadal nic.

Opublikowano

Spróbuj na innej partycji oraz sprawdź firewalla, czy nie blokuje Ci portów.

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-

Opublikowano

Możesz wrzucić screena programów z panelu sterowania?

Czy masz zainstalowane kilka razy League of Legends? Czyli instalujesz jedno na drugim lub czy masz np. na C,D,E LoL-a?

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-

Opublikowano

Miałem na D i tak jak mówiłeś zrobiłem reinstall wszystkiego nawet pobrałem instalke ze strony League of Legends i teraz jest na C.

Opublikowano

Mam dla Ciebie kilka sugestii:

Przeinstaluj te oto programy:

- Runtime C++

- NET framework 4.0 lub 4.5

- DirectX 9

- Sterowniki do karty graficznej

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-

Opublikowano

A na customie&3v3 masz normalnie ?

Jeden zwykły dzień może zmienić życie

Jeden zwykły dzień może zmienić świat

Jeden zwykły dzień może dać Ci siłę

Jeden zwykły dzień zamienia zamki w piach

Opublikowano

Lepszego forum niż mpcforum raczej nie będzie. :)

Co do tematu, próbowałeś zagrać rundę na innym serwerze? Może zapora/antywirus blokuje?

149208901.png

Opublikowano

Ehhh.... zrobiłem to co napisano,i też dalej to mam ;/ No nic... trzeba do suppotu napisać jak napisał Mixer ; d

Opublikowano

A spróbuj kliknąć tam na rodzaj gry (3 tabela) tam gdzie to powinno być a później "znajdz mi członków do gry" może to bug graficzny.

76561198033711010.png

Opublikowano

Okej,jak by ktoś miał ten sam błąd... to u mnie to był problem w tym że nie miałem podłączonych słuchawek/głośników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...