Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban ? za nic ?

Pan_edek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy WarZ wchodzę sobie dzisiaj na WarZ a tutaj wyświetla mi się ban permamentny nic nie używałem czy ktoś jeszcze dostał bana ? bo niektórzy piszą że też dostali bana ? wczoraj mogłem grać do 00:00 proszę o odpowiedź też nie używałem wulgarnych słów i glitchów

Opublikowano

Witam wszystkich graczy WarZ wchodzę sobie dzisiaj na WarZ a tutaj wyświetla mi się ban permamentny nic nie używałem czy ktoś jeszcze dostał bana ? bo niektórzy piszą że też dostali bana ? wczoraj mogłem grać do 00:00 proszę o odpowiedź też nie używałem wulgarnych słów i glitchów

Jeśli dostałeś bana permamentnego to nic nie zrobisz, bez powodów banów nie rozdają uwierz mi ;)

Grałeś na "wspomagaczach" lub używałeś "celowników" za to tez jest ban ^^

41165611173084768801.png

Opublikowano

Gdy się logujesz to tam powiedz za jaki paragraf dostałeś bana.Tam powinno pisać

Najlepiej niech da screena, albo przepisze całość informacji z tego okna dialogowego bana ;)

41165611173084768801.png

Opublikowano

Po przejściu na 0.9.8 zbanowali kolejne 1000 osób.

Jeśli jesteś w 100% pewny tego że nie używałeś wspomagaczy, pisz do supportu!

Odbanują się a do tego dostaniesz nagrodę w postaci GC :)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Pisałem do supportu i ciągle nic .... właściwie ciąle oni mi dają stronke do supportu i też dupa sorrki za błędy .. ortograficzne

Opublikowano

Pisałem do supportu i ciągle nic .... właściwie ciąle oni mi dają stronke do supportu i też dupa sorrki za błędy .. ortograficzne

A jeśli można wiedzieć jaką Ci podali stronę do supportu?

41165611173084768801.png

Opublikowano

Proszę oto poprawna i sprawdzona strona supportu:

https://warz.zendesk.com/home

... cóż za pomocna dłoń :DLUDZIE ogarnijcie się przez te hacki dostajecie bana i płaczecie ?

a to dla Was , miłej lektury :

Ponad 2000 zostało permanentnie zbanowanych. Wszystkie te osoby zostały zbanowane nie za wykorzystywanie bugów w grze ale za posiadanie zhackowanej gry oraz wykorzystywanie jedynie ''wspomagaczy'' do niszczenia gry innym.

Witamy. Dziś Twórcy poinformowali iż dzisiaj zostanie zablokowane ponad 1.000 osób które używały ''wspomagaczy'' = WH.

test

Opublikowano

Witam, ja też zostałem zbanowany a niczego nie używałem grałem razem z kolegą a następnego dnia (15 grudnia) rano loguje się i pisze ze mam permbana tutaj screen http://imageshack.us/photo/my-images/201/beztytuuyyc.png/ a moj kolega może dalej grać już napisałem do nich wiadomość dlaczego zostałem zbanowany oraz odwołanie od bana, czy oprócz tego można jakoś jeszcze coś z tym zrobić ???

Opublikowano

W takim razie pisz do supportu z tym. Jeśli kupiłeś i serio nie używałeś wspomagaczy, to dadzą Ci ub.

Dadzą UB, a do tego za ich błąd dostaniesz nagrodę w postaci GC :)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...