Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dziś mam lagi ,że grać nie da co chwile mam lagi w grze wczoraj było normalnie 0 lagów a dziś klapa. Odpalam przez Gameboostera. Czy wy tez macie takie lagi? jak temu zaradzic?

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Jaki masz net parametry komputera nie jesteśmy jasnowidzami żeby zobaczyć przyczyne bez podstawowych informacji

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Przeczyściłem kompa Ccleaneren,zrobiłem pełne skanowanie kompa i reinstall CA i nadal mam lagi już nieco mniejsze ale przytnie. Neta mam 10mb

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

zobacz ping jak masz maly to dostawca netu moze miec obciazony serwer albo tobie cos pozera neta moze automatycznie ci sie aktualizacje robia ale pewnie wina dostawcy

Opublikowano

Też mam tak wiele razy ale to tylko z tego powodu iż mam neta bezprzewodowego , i czasami traci sygnał i laguje przez godzinkę , czasami mniej możliwe że masz tak samo poczekaj chwilkę ewentualnie tak jak up próbuj.

1386958799-U112610.png

Bywalec
Opublikowano

Właśnie ja też tak mam -.-

Albo gamebooster albo reset kompa pomaga zazwyczaj

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

widocznie masz jakiegos wira na kompie skoro to sie stalo z chwili na chwile :D

wina nexona

Uruchom jako admin i daj najmniejsze wymagania w grze.

nic to nie daje.

Też mam tak wiele razy ale to tylko z tego powodu iż mam neta bezprzewodowego , i czasami traci sygnał i laguje przez godzinkę , czasami mniej możliwe że masz tak samo poczekaj chwilkę ewentualnie tak jak up próbuj.

to że ktoś ma neta bezprzewodowego to nie znaczy że przez to ma lagi..

Jeśli masz tak po update ca to właśnie wina nexona to jest,mam tak samo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...