Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dostanę RP na święta?

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, gram w lola od niedawna, mam 15 lvl. Miałem długą przerwę w grze i chciałem wrócić. Słyszałem że dostaje się RP na święta za brak bana. Kiedy je dostanę? Jak na razie bana nigdy nie miałem, jedynie ostrzeżenie dostałem 2 dni temu (Czy ostrzeżenie liczone jest jako ban?). Bardzo mi zależy na RP, bo mam 450, brakuje mi 200 rp do zmiany nazwy przywoływacza (mam zjebany nick, chce zmienić).

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Gość Menesterowy
Opublikowano

Tak jak to powiedział poprzednik, nikt nic nie mówił, że w tym roku otrzymamy RP.

Rok temu musiałeś być grzeczny przez cały miesiąc, czyli nie mogłeś otrzymać ostrzeżenia lub bana.

Opublikowano

Lol... Jak masz 15 lvl to sobie zrob nowe konto. Marnotractwo Rp. A z dostaniem Rp to musisz miec konto chyuba przed grudniem albo 3 miesiace i nie mozesz miec bana przez 1 albo wiecej

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Czy wy kiedykolwiek nauczycie sie czytac ze zrozumieniem ?

NIKT nigdzie nie pisal ze dostaniem rp tak jak w zeszlym roku

W typ roku sa inne atrakcje np avatary albo centrum prezentow

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...