Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wszelkie bugi.

Abizu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym abyście udostępnili mi działające bugi na serwerze Divine World S2. Szczególnie byłbym zainteresowany jakimś bugiem na exp lub is. z góry dziękuje i liczę, że pomożecie :)

Opublikowano

Ja znam dwa które działały na Yitian2 i 1den z nich działał na PLa i je udostepnilem ale juz dawno sa w archiwum;/

Pierwszy:

Polega na wojnach na flagi dzieki któremu flaga Cie tak bardzo nie spowolni.Sposób jest b.latwy wystarczy ze przed wzieciem flagi zdejmujesz buty wiatru.Jezeli na tym serwerze sa oczywiscie.Sory bo nie wiem co to za serw:)

Drugi:

Ten działa na PLu pomocny jest przy pvp.Tutaj podam przykład jezeli mamy w itemie PZ dajmy na to w naszyjniku to zakladamy naszyjnik z PZ potujemy do konca nastepnie zakladamy ten 2gi naszyjnik i on nam go podmieni lecz pz bedzie o 2k hp wiecej dzieki czemu zyskujemy jeden skill do przodu.Bardzo przydatne na PLu bo tam malo kto ma w 1dnym itemie hp+abs.

Mam nadzieje ze pomoglem.

Znam jeszcze buga na expa ktory dzialal na yitianie z 1,5 roku temu ale nie bardzo wiem jak to napisac i nie wiem czy dziala obecnie bo nie gram od tamtej pory:D

Opublikowano

ten do pvp mnie zainteresował, a to z butami gdzieś już słyszałem ;p oczywiście dzięki za pomoc

czekam na dalsze propozycje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...