Skocz do zawartości

[Problem] przy instalacji paczki modów (YogBox, tekkit itp.)


Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problem, iż gdy instaluje paczkę modów nie ważne czy launcherem premium, czy launcherem non premium, czy podmieniam pliki z .minecraft to i tak nie działa :/ Chodzi o to iż, nie czyta mi niektórych, a nawet większości modów... Z YogBox'em działa tak średnio połowa. A w tekkicie 5 tylko. I mam dla was pytanie czy da się temu jakoś zaradzić, czego to wina ? Jave zaktualizowałem i dalej to samo. Macie jakieś pomysły, nie wiem format coś da ?

Piszcie.

Mam kompa z procesorem: Intel? Core i3-2199 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz

Pamieć RAM" 8 GB (2 razy po 4)

 

Windows 7 - 64 bitowy system operacyjny

 

coś jeszcze chcecie wiedzieć jak ta to pisać.

 

I proszę o szybką pomoc bo cholernie kręci mnie tekkit Z góry dzięki

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Wejdz w %appdata% -> .technic luncher i usun wszystko ( savy mozna gdzies zapisac ) nastepnie sciqgamy modpack od nowa.

Jak dalej nie dziala to wybierz inna wersje

 

Wejdz w %appdata% -> .technic luncher i usun wszystko ( savy mozna gdzies zapisac ) nastepnie sciqgamy modpack od nowa.

Jak dalej nie dziala to wybierz inna wersje

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Też tak mam, próbowałem wszystkiego, działa mi tylko YogBox i Hack/Mine, Techinc działał ale przestał, a tekkit odpala się z 3 modami.

 

@Edit Wywaliłem .techniclauncher i wszystko śmiga, spróbuj jeszcze raz

KHA`ZIX!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

  • Ostatnio przeglądający forum [Problem] przy instalacji paczki modów (YogBox, tekkit itp.)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...