Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] przy instalacji paczki modów (YogBox, tekkit itp.)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem, iż gdy instaluje paczkę modów nie ważne czy launcherem premium, czy launcherem non premium, czy podmieniam pliki z .minecraft to i tak nie działa :/ Chodzi o to iż, nie czyta mi niektórych, a nawet większości modów... Z YogBox'em działa tak średnio połowa. A w tekkicie 5 tylko. I mam dla was pytanie czy da się temu jakoś zaradzić, czego to wina ? Jave zaktualizowałem i dalej to samo. Macie jakieś pomysły, nie wiem format coś da ?

Piszcie.

Mam kompa z procesorem: Intel? Core i3-2199 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz

Pamieć RAM" 8 GB (2 razy po 4)

Windows 7 - 64 bitowy system operacyjny

coś jeszcze chcecie wiedzieć jak ta to pisać.

I proszę o szybką pomoc bo cholernie kręci mnie tekkit Z góry dzięki

Opublikowano

Wejdz w %appdata% -> .technic luncher i usun wszystko ( savy mozna gdzies zapisac ) nastepnie sciqgamy modpack od nowa.

Jak dalej nie dziala to wybierz inna wersje

Wejdz w %appdata% -> .technic luncher i usun wszystko ( savy mozna gdzies zapisac ) nastepnie sciqgamy modpack od nowa.

Jak dalej nie dziala to wybierz inna wersje

Opublikowano

Też tak mam, próbowałem wszystkiego, działa mi tylko YogBox i Hack/Mine, Techinc działał ale przestał, a tekkit odpala się z 3 modami.

@Edit Wywaliłem .techniclauncher i wszystko śmiga, spróbuj jeszcze raz

KHA`ZIX!

Opublikowano

Próbowałem próbowałem, już byłem taki wkurzony ale spróbowałem jeszcze raz usunać folder i zadziałało, sam nie wiem jak to się stało no ale wreszcie mogę pograć w tekkita, strasznie podoba mi się mechanizacja ogolnie technika. Dzieki za starania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...