Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] (1.4.5) Paczka modyfikacji Templarypack

Kotrad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chiałbym przedstawić wam paczkę modyfikacji "Templarypack" autorstwa Templariusz11, będącej aktualnie w wersji 1.00. Jest w niej 19 modów i prawdopodobnie zostaną dodane kolejne. Działa na wersji minecraft 1.4.5.

Link:

http://www.mediafire.com/?4e1um4ds1t94j4d

Modyfikacje:

- Optifine, czyli modyfikacja dodające nowe ustawienia i możliwość przybliżania widoku klawiszem "Ctrl";

- Necromancy dodaje nam możliwość stworzenia sług z dropu mobów agresywnych (np. ze szkieletów - kości, z pająków - nici, nie działa tylko na endermanie i mobach z innych modyfikacji) na ołtarzu, który musimy samemu zbudować;

- CraftGuide - po wciśnięciu klawisza "G" wyświetlają nam się receptury craftingu;

- Rei's Minimap daje minimapę w prawym górnym rogu ekranu;

- Dynamic Lights sprawia, że nie musimy stawiać pochodni, by oświetlać otoczenie, wystarczy tylko trzymać je w ręce;

- Minecraft Comes Alive, w skrócie MCA - ulepsza wieśniaków, dodaje możliwość małżeństwa, posiadania dzieci i dawania im prac takich jak polowanie;

- Tales of Kingdoms zapewnia nam możliwość posiadania własnego królestwa, dodaje także misje i kilka nowych mobów.

Reszta modyfikacji powoduje działanie powyżej wymienionych.

Crafting do modyfikacji można znaleźć w CraftGuide, a dokładniejsze wytłumaczenie modyfikacji w googlach.

Instalacja:

1. Pobierać paczkę modyfikacji.

2. Otworzyć plik za pomocą programy Winrar.

3. W start w wyszukiwaniu wpisać %appdata%, przejść do folderu .minecraft.

4. Zawartość pobranego pliku wrzucić do .minecraft

5. Wejść w bin i otworzyć za pomocą winrar'a minecraft.jar i sprawdzić, czy nie ma tam pliku "META-INF" - jeśli jest, usunąć go.

Uwaga! Jest to mój pierwszy post więc prosze o wyrozumiałość.

Opublikowano

Twoja paczka jest nielegalna ponieważ zawiera Mo'Creatures. Wiążą się z tym konsekwencje prawne.

Q.: Can I include your mod in my modpack?

A.: I'm sorry, but no. Please do not PM me about it. The answer is still no.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...