Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Create a Guide (teemo ap)

Sprawiedliwy

Odpowiedz na pytanie  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? build ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko bo widzialem ze na lolking"u rozdaja roznego rodzaju nagrody za tworzenie buildow itd "Create a Guide"

Wiec sie pytam jak to ma wygladac mniej wiecej ogarniam (90%) robienie tego i tutaj pada poje pytanie czy wam sie podoba taka pomoc do buildu masterek itd ?

Tutaj macie link do build jak coś http://www.lolking.net/guides/preview/44266

oraz kod

http://www.lolking.net/guides/preview/44266

jesli komus sie chce moze odpowiadac w ankiecie z Góry dzieks i rozdam Like za to ;) że ktoś skomentował mnie czy na + czy na -

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Grales teemo na topie ?

jesli tak to widze jak nie ogarniales E to podstawa + itemki instant dmg dzieki ktorym teemo 1vs1 rozwali kazdego ;)

Teemo wali raz w kolesia traci na start 120 dmg z lapy to tak jakby draven mial ciągle Q i bil w kolesia

tylko teemo ma lepiej bo ma blinda i kazdy adc gowno mu robi

jak teemo wbije 9 poziom owni z lapy bijesz po 100 dmg = 30 poison + ap(20-40) 4 s 20dmg+ap(10-20) z 1 strzalu zabiera po hmmm 200-300 dmg zalezy od defa i m.res przeciwnika zagraj 2/3 razy na rankedzie to zrozumiesz co to teemo imortal chyba ze noobisz ;)

Jutro jak wroce z roboty moze nagram filmik na frapsie albo jakis lepszym programie i wrzuce tutaj jesli bede mial czas

ZAPRASZMA NA 1vs1 TEEMO vs TEEMO

SS z statami wstawia wygrany :0

Lub normalna mapa SR na topie ja biore teemo ty co chcesz ;)

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

jak dla mnie dobry tylko te buty mi nie pasuja na topa to bardziej buty pod armora lub mrs w zaleznosci na kogo grasz a attack speed masz z innych itemkow

Opublikowano

Dziś 22;06 od : Sprawiedliwy

Cyt "Choc 1vs1 teemo vs teemo gram na EU East dodaj olej14"

1.Chciałeś odpowiedźi to Ci napisałem.

2.Chodź nie Choc

3.Szkoda słów

Grales teemo na topie ?

jesli tak to widze jak nie ogarniales E to podstawa + itemki instant dmg dzieki ktorym teemo 1vs1 rozwali kazdego ;)

Teemo wali raz w kolesia traci na start 120 dmg z lapy to tak jakby draven mial ciągle Q i bil w kolesia

tylko teemo ma lepiej bo ma blinda i kazdy adc gowno mu robi

jak teemo wbije 9 poziom owni z lapy bijesz po 100 dmg = 30 poison + ap(20-40) 4 s 20dmg+ap(10-20) z 1 strzalu zabiera po hmmm 200-300 dmg zalezy od defa i m.res przeciwnika zagraj 2/3 razy na rankedzie to zrozumiesz co to teemo imortal chyba ze noobisz ;)

Jutro jak wroce z roboty moze nagram filmik na frapsie albo jakis lepszym programie i wrzuce tutaj jesli bede mial czas

ZAPRASZMA NA 1vs1 TEEMO vs TEEMO

SS z statami wstawia wygrany :0

Lub normalna mapa SR na topie ja biore teemo ty co chcesz ;)

Ja napisalem coś o " E " ? czy o " W " naucz się pierw czytać i pisać wtedy rób poradniki ;]

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

taki build to widzę na temmo do ELO 1200 :s

Nic ciekawego nie wiem czy to jest offtank czy co nic DMG nie bijesz bo przecież wystarczy jakiś resist na CIebie ;/

Opublikowano

te itemki byly dobre w s1 a nie teraz.

True.

Teema ap jest zayebiscie latwo skontrowac i to chyba wszystkim na topie, jesli sie tylko mysli ..

W dodatku kazda gra jest inna - w jednej maxujesz w po e a w innej q.

Tyle ode mnie.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Powinno być "No more than one tank in enemy team" - than robi różnicę

A zamiasy small HP "squishy"

VS tanky and heavy resist team

Akali niszczy, Anivia też - bardziej niż Akali bo anivia polega tylko na skillach a Akali sporo wali z Auto. Cassio burstuje lepiej niż my, a jeśli oślepimy Fiorę, to niszczymy jej ulti...

Dobrze, że Dariusowi dałeś średnio trudny - ogarnięty Darius bez problemu poradzi sobie z Teemo. Talonowi dałbym więcej - on zjada takich papierków. Natomiast Hardo kontrujemy Nasusa. Alistar również jest dla nas bardzo dużym zagrożeniem - tankowatość plus swoje ostre CC.

Dodatkowo ten build to raczej "on - hit" niż prawdziwy AP. Ile z tego AP wyciągniesz? 100 + runy?

Za to efektów on - hit widzę dużo: Malady, Wit's End,BoTRK,RH StatS.

Teemo AP to - Ząb Nashora, Rabadon, Rylai/FM, Void Staff i ew. GA.

wikmk9.jpg

Opublikowano

A niby dlaczego? Co takiego mu nie pozwala? Moze to, ze Dariusa obrażenia z Q są posrane? I to, że Teemo jest papierkiem jakich mało? Że nowe MAsterki + merkurki hardo kontrują Blinda? Chwila nieuwagi, QSS, jeśli potrzeba lub cokolwiek i po naszym małym głupim Teemo. Ach no i od czego jest jungler....

wikmk9.jpg

Opublikowano

Darius ma prościej z temmo teraz bo za duży nerf poszedł zresztą postacie nie wygrywają tylko ludzię ich skill ich myślenie itp itd co z tego że koleś piknie mi temmo na topa jak będzie miał 16/30 resistów i do tego 50 ap

A ja będe miał darkiem 61 dmg i 42/45 resistów po czym pójde sobie w buty i 4 poty i po takim temmo sladu nie będzie gdyż taki temmo będzie dostawał ponad normalny dmg

Opublikowano

build nie jest zły... chociaż ja preferuję rabadona i zmore licza... rabadon wiecej AP, lepsze grzyby i Q, zmora licza dodatkowe AP no i fajny pasiive, dzieki któremu po użyciu Q zadamy dodatkowe DMG

a moje całe EQ wyglada tak... bedę pisać polskimi nazwami bo angielkishc nieznam... Berserki, Nashor, Rabadon, lodowy młot, zmora licza, huricana (za nim weszły nowe itemy kupowałem krwawego mandreda) AS jest, DUŻO AP jest, HP jest, SLOW jest, wszystk oco potzrebne do teemo :)

ps... nie pisałem itemków w kolejności jakiej kupuje.... poniewać zawsze wszystko zależy od mojej gry...

Opublikowano

Taki darius nawet nie podejdzie do farmy bo teemo ma bardzo mocny harass, a do tego ma boosta do movement speeda

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...