Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2World Trailer - Multimedialna zapowiedź nowego oldschoolowego serwera.

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Old School ? - Gdzie tu Old School jak na trailerze nowe mapy / v3 pająków / Zbroje nie z tej bajki.

2.Ten kursor w tle ... to jest trailer.. troche estetyki..

3.Paski po bokach( nie dobrana rozdzielczość do YouTube)

4.Po raz kolejny..powtórze.. GDZIE TU JEST OLD SCHOOL ?

1359203056-U369922.png

Opublikowano

1.Old School ? - Gdzie tu Old School jak na trailerze nowe mapy / v3 pająków / Zbroje nie z tej bajki.

Pisząc oldschool miałem tu na myśli ogólny klimat metina. Tyczy się on tego oryginalnego, wyprodukowanego i wypromowanego przez Ymir. Nie zamierzamy jak większość serwerów wprowadzać parenaście hwangów, setki broni z epvp, zmieniać tekstur, wyglądu clienta pomijając przy tym to, co stworzyli poprzednicy itd. Zostaliśmy przy bardziej tradycyjnej opcji jeśli chodzi o ulepszanie, czyli Stal --> Szmaragd, a po szmaragdzie nowa zbroja, która już niedługo pojawi się na globalach. Odnośnie misji, napisaliśmy parenaście nowych nawiązujących do oryginalnej fabuły Metin2, a także kontynuowaliśmy takie jak misje u Biologa do 150lv, czy też Polowania. Staraliśmy się jak najwięcej elementów wykorzystać z "starego" Metin2. Zwiększając poziom nie można pominąć nowości w niektórych kwestiach, takich jak choćby mapy. Wyobrażasz sobie expienie w Lochu Pająków, czy też w red lasie na 130/140lv? Odnośnie niedociągnięć w jakości trailera, no cóż, zdarza się każdemu.

Opublikowano

nie rozumiem jak może być oldschool z kanciatymi smokami(cz co to tam było) i 150levelem 0o reszta fajna, ale 150level to nie dla mnie, bo grywam na hardach z max 110 lv, bo to są classiki/oldschoole

Pisząc oldschool miałem tu na myśli ogólny klimat metina. Tyczy się on tego oryginalnego, wyprodukowanego i wypromowanego przez Ymir. Nie zamierzamy jak większość serwerów wprowadzać parenaście hwangów, setki broni z epvp, zmieniać tekstur, wyglądu clienta pomijając przy tym to, co stworzyli poprzednicy itd. Zostaliśmy przy bardziej tradycyjnej opcji jeśli chodzi o ulepszanie, czyli Stal --> Szmaragd, a po szmaragdzie nowa zbroja, która już niedługo pojawi się na globalach. Odnośnie misji, napisaliśmy parenaście nowych nawiązujących do oryginalnej fabuły Metin2, a także kontynuowaliśmy takie jak misje u Biologa do 150lv, czy też Polowania. Staraliśmy się jak najwięcej elementów wykorzystać z "starego" Metin2. Zwiększając poziom nie można pominąć nowości w niektórych kwestiach, takich jak choćby mapy. Wyobrażasz sobie expienie w Lochu Pająków, czy też w red lasie na 130/140lv? Odnośnie niedociągnięć w jakości trailera, no cóż, zdarza się każdemu.

to po co 150level skoro nie chcecie wprowadzać nowych itemow(i dobrze) 110-115 wystarczyło by :)

beztytuuacf.png

Opublikowano

to po co 150level skoro nie chcecie wprowadzać nowych itemow(i dobrze) 110-115 wystarczyło by :)

Gdyby serwer nie wyróżniał się od innych, mało kto na nim by grał. Zobaczycie zapowiedź, zmienicie zdanie ;)

Opublikowano

Można polecić ze względu na administrację. Evelen'a trzymali od końca wakacji do teraz, gdzie liczba graczy nie jest bardzo duża. Jak widać, nie są pazerni na pieniądze i nie kradną czyjejś pracy jak niektórzy z tego forum :)

Życzę powodzenia z projektem <3

footer_logo.png

Opublikowano

Co te nowe moby, itemy, mapki? Wiem, ze bez takich rzeczy jest sam metin nudny, ale to, co publikowales nie ma nic do oldschoola

klimat gry nie zmieni czucie gry ktora byla 3 lata temu

Love+Us+Not+Eat+Us.jpg

Opublikowano

Widać, że to nie jest jednostrzałowa ekipa. Życzę powodzenia, i zapraszam do gry, administracja wie co robi.

Zazdrość Was zżera?

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

no niby trailer profejsonalny nie jest, ale znam endymiona tak z widoku / po postach itd wiadomo, ze sie zna na rzeczy :P

derax spokojnie, wiekszosc tam jakas jest :P

astiumsign.png

Opublikowano

Widać, że to nie jest jednostrzałowa ekipa. Życzę powodzenia, i zapraszam do gry, administracja wie co robi.

Zazdrość Was zżera?

Was? Deraxium mówił o swoich odczuciach, nie o odczuciach teamu resthea.pl. Nie postrzegaj tego w ten sposób. Inna sprawa że się z nim zgadzam, bo oldschool to zdecydowanie nie jest. Sam serwer wygląda ciekawie, polecam ze względu na endymiona ;)

sygnatura2.png

Opublikowano

Mielibyście w ciul graczy jeżeli by to naprawdę był serwer oldschool. Epicki to tylko syrek/bezduchy itp. Najlepsza zbroja to stalka, żadnych przeładowanych bajerami itemschopów, max 99 lvl, króry wbija się no niewiem.. z 1-2 miesiące. Żadnych nowych map do expa (Katakumby i inne dungeony(przemyślane)) były by ok. Grota wygnańców z dropem jak na pl. Żadnych nowych moobów typu gnolle czy inne chujstwa.

Jeżeli administracja by wiedziała co i jak urządzić to by miała 1000+ graczy dziennie bez spadku.

Ja czekam na taki serwer od ponad pół roku i się nie doczekałem.

graphic.png

Opublikowano

Zazdrość Was zżera?

"was" ? Hm.. Mimo iż jestem związany z Resthea.pl to mam nadal prawo to własnego zdania.

Jako ktoś kto coś tam robi z filmami na YT to zwracam uwagę na estetyke filmów jakie pojawiają się na tym forum / Filmy o Metin2.

Old School to nie jest ale tak jak pisał Qentinios :

polecam ze względu na endymiona ;)

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Tak

Za pierdolenie głupot

hahahaha xD

dobry z ciebie typ, kur** w ch*j... Taki ochroniarz 4game? <3 Wypindalaj dziecko ;p

Ogolnie tez polecam, jakby to ująć... słowa nie sa rzucane na wiatr przez Endymiona ;p

astiumsign.png

Opublikowano

Ha Ha... Nie polecam;] Pozdrowienia ;]

Nie masz prawa udzielać się w tematach innych, niż ten wasz z tego żałosnego serwera, jak mu tam? Algó*w*no - podetrzyj się juz dziś, a kał ukradniemy w nocy?

Ty i cały Twój zespół 4*a*e jesteście dla mnie i dla innych użytkowników tego forum Z-E-R-E-M.

Rozumiem, że spodobał Ci się client/serwer tego serwera. Teraz planujesz napisać do kogoś, żeby przerobił Ci tego clienta pod własny serwer?

Tylko nie zapomnij napisać z innego numeru, niż ten którego używasz tęp* ch*j*!

@Topic,

termin "serwer oldschool" kojarzy mi się z serwerem, bez większej ilości nowości, "taki jak był kiedyś".

Ale powiem szczerze, że jest to kolejny serwer, który mnie zadziwił ( jest ich naprawdę niewiele ).

Jak najbardziej polecam ten serwer!

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Ja mam odnośnie Pytanie chodzi mi o evelena co z tym serwerem się stanie ;d

tak fajne nowy serwer i w ogóle

Ale czy postacie i konta w jakis sposob zostana przeniesione Bo wbilem 100 w 4 dni i szkoda zeby to wszystko poszlo na marne bynajmniej jakas rekapesata w stylu SM czy cos byla by przydatna po za tym Azprime i wgl reszta zagladajcie na forum evelena a nie zwyczajnie ten serwer jak by olewacie :D to tyle odemnie Pozdrowienia Od WeedMan Jak wyjdzie metin2World BEDE NAJLEPSZY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Tak

Za pierdolenie głupot

A lamusy dupa cicho...

Ha Ha... Nie polecam;] Pozdrowienia ;]

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

• 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...