Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cicha edycja

lopes564

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze niedawno był temat, że koniec z cichą edycją postów (jakoś nie mogę go znaleźć) a tymczasem nadal niektórzy edytują posty bez informacji o edycji.

Jak to jest?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Niektóre rangi mogą tak robić. Na przykład Moderator, Administracja, Global, MPC Media Team, Blue Member i więcej ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Niektóre rangi mogą tak robić. Na przykład Moderator, Administracja, Global, MPC Media Team, Blue Member i więcej ;)

I mpc media team :)

A było mówione, że żadna ranga nie będzie miała tej opcji ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano
A było mówione, że żadna ranga nie będzie miała tej opcji

Widocznie coś sobie uroniłeś, bo nie pamiętam, by było tak mówione. Raczej zostanie tak, jak jest ;)

Opublikowano

Administracja ustaliła jakie rangi mogą edytować posty bez paska, który o tym informuje i niech tak zostanie ;)

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że tylko zwykli szarzy usery mogą kogoś robić w chuja, tak? ;)

Albert Einstein

Opublikowano

Wychodzi na to że 86osób na mpc (nie wliczając exmodów) ma cichą edycję posta, aż tak was to boli że macie ten pasek?

Nie, boli mnie to, że inni go nie mają

Albert Einstein

Opublikowano

Nie, boli mnie to, że inni go nie mają

Mnie boli to, że umiecie robić problemy z byle czego. Powiedzcie jeszcze że jesteśmy lepsi, bo mamy cichą edycję posta. Jakoś mam tą cichą edycję i laski się na mnie nie rzucają, a prezydent nie wręczył mi odznaki.

To są objawy nudy, robienie problemów z czegokolwiek. Chcecie to zabierzcie mi tą cichą edycje, nie potrzebna mi.

Game Over

Opublikowano

Zabrali userom bo oszukiwali na konkursach, im nie mozemy nic zrobic, kidowi/modowi mozna zabrac range

@spritex slaby troll to taka czcionka ._. range

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Zabrali userom bo oszukiwali na konkursach, im nie mozemy nic zrobic, kidowi/modowi mozna zabrac range.

Tylko skąd wiadomo, że post był edytowany? :)

Tak się boicie tego paseczka? :)

Albert Einstein

Opublikowano

Ja pierdole, za przeproszeniem, ale każdy z nas, kto ma życie, ma ważniejsze problemy,

niż jeden zasrany pasek na dole posta. Ogarnijcie dupę i nie szukajcie problemów tam,

gdzie ich nie ma, one same Was znajdą.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano
Tylko skąd wiadomo, że post był edytowany?

Administracja sprawdzi to w PA, a membersów niech to nie obchodzi.

Niech zostanie jak jest. Nie raz moderator edytuje jakiś podpięty temat, ładny, estetyczny a obrzydzać go ma taki pasek?

Opublikowano

Zabrali userom bo oszukiwali na konkursach, im nie mozemy nic zrobic, kidowi/modowi mozna zabrac range.

Masz błąd w sygnie.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Podobno nitk nie moze oprocz rang moderacyjnych i vipa itp.

Ma to pomoc w wykrywaniu warnow i banow, bo kazdym spam moze napisac a potem zmienic.

Opublikowano

HTML to przesada była akurat, bo on jest potrzebny modom HTML tak jak mediateamowi cicha edycja. Widze, że są o to spiny, dlatego proszę o zmodernizowanie rangi MMT i odhaczenie w niej uprawnień do cichej edycji.

Chyba problem rozwiązany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...