Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co do CavalosMT2 s1

sajaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie za bardzo wiem gdzie to napisać więc jak zły dział proszę o przeniesienie na właściwe miejsce.

Mam do was pytanie czy ktoś gra lub grał na CavalosMT2 s1 i czy wiecie czy serwer jest online czy co bo mi pisze:

Przerwa techniczna. Zapraszamy na forum a na forum praktycznie nic nie ma proszę o kontakt

Opublikowano

Ja grałem dawno dawno temu jeszcze przed resetem i serwer był naprawdę bardzo fajny . Ostatnio wszedłem z ciekawości zobaczyć jak teraz to wszystko wygląda i nie widziałem zbyt wielu osób ...

Opublikowano

Monster spaczowanie jest nie możliwe bo jak klikam na autopatcher to pisze mi Aktualizacja jest nie możliwa. Sprawdź połączenie z internetem tak pisze a przecież net działa bez zastrzeżeń więc nie wiem co jest

Opublikowano

Kto powie co zrobić żeby z aktualizować klijent bo mi wyskakuje na autopatcherze : Aktualizacja jest nie możliwa sprawdź połączenie z internetem co zrobić żeby się zaktualizowało bo chce na ten serwer wejść i pograc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...