Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pomocy przy zrobieniu serwera

Rippez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje kilku dobrych budowniczych do zrobienia serwera typu parkour jezeli jest ktos zainteresowany niech pisze PW

Podanie:

Twoje imie:

Twoj nick:

Ile masz lat:

Dlaczego ty:

Pokaz co umiesz (podaj jakis link z budowla przez cb zbudowana [Nie obowiazkowe])

Czy pelniles juz funkcje budowiniczego na innych serwerach ?

Czy posiadasz TeamSpeaka, Skype i mikro ?

Czy jestes ogarniety i uczciwy ?

Jakie pluginy ogarniasz (z typu serwera parkour)[Podaj conajmniej 10]

Opublikowano

Napisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/718613-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera-nowa-zmiana-przeczytaj-pierwszy-post/

Opublikowano

Twoje imie:Michał

Twoj nick:AvaterysPL

Ile masz lat:14

Dlaczego ty:Jestem miłym, uczciwym i kontaktowym człowiekiem. Znam się na rzeczy, i lubię tworzyć serwery. ;)

Pokaz co umiesz (podaj jakis link z budowla przez cb zbudowana [Nie obowiazkowe])Tymczasowo brak...

Czy pelniles juz funkcje budowiniczego na innych serwerach ?Owszem, pełniłem.

Czy posiadasz TeamSpeaka, Skype i mikro ?Posiadam.

Czy jestes ogarniety i uczciwy ?Emm.. tak.

Jakie pluginy ogarniasz (z typu serwera parkour)[Podaj conajmniej 10]mwParkour tylko podstawy, Essentials, WorldEdit, WorldGuard, PermissionsEx, AuthMe, ButtonWarp no i dużo, dużo więcej. Serwerami zajmuję się już długo. Podstawy Javy również znam. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Twoje imie:

Twoj nick:

Ile masz lat:15

Dlaczego ty:Szukasz Budowniczego,tak ? Umiem budować noi Pluginami się interesuje.

Pokaz co umiesz (podaj jakis link z budowla przez cb zbudowana [Nie obowiazkowe])

Czy pelniles juz funkcje budowiniczego na innych serwerach ?:Tak,miałem też swoj serwer.

Czy posiadasz TeamSpeaka, Skype i mikro ?:Mam ts'a i mikro.

Czy jestes ogarniety i uczciwy ? Jak najbardziej.

Jakie pluginy ogarniasz (z typu serwera parkour)[Podaj conajmniej ]:Szukasz budowniczego ... (ogarniam pluginy na survival i RPG.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...