Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przerobka xbox

PILOS34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj przerobiłem moją konsole xbox 360 slim.Moje pytanie jest takie, gość powiedział, że mam lt + czy coś takiego i nie wiem jak nagrywać i sprawdzać czy gra chodzi na moją konsolkę.Oglądałem filmy ale nie ogarniam ich ^^.Proszę więc o wyjaśnienie nagrywania gier na xboxa i zamieszczenie jakiegoś TUT'a, ponieważ na forum nie znalazłem.

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam Marian xD

Opublikowano

Wysłałem Ci na PW najlepszy poradnik w sieci, ponieważ nie mogę go tutaj wysłać. Masz wszystko ładnie opisane, obrazki, linki do potrzebnych rzeczy.

Cały czas jest aktualny, nic się nie zmieniło. Jak masz jeszcze jakieś pytania to pytaj. : )

Opublikowano

Jeszcze coś czy moja przeróbka to lt 3.0 czy lt +? Gość który mi przerabiał mówił że jest to najnowsza przeróbka.

Z góry dzieki

Opublikowano

Jeszcze coś czy moja przeróbka to lt 3.0 czy lt +? Gość który mi przerabiał mówił że jest to najnowsza przeróbka.

Z góry dzieki

LT 3.0 : )

Opublikowano

Nagrałem gre na xboxa i wyszła mi aktualizacja, nie klikałem ok bo wiem że przeróbka pójdzie w pizdu..;]

Jak nagrywać gry tak by nie było okienka z aktualizacją ?Gra była pod lt3.0 tak że nie ogarniam tego dalej ;]

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale na 95% masz dasha wyższego niż 13599 i możesz spokojnie wszystko aktualizować, bez obaw stracenia przeróbki :D

Jeśli masz niższego, to poszedłbym do gościa co Ci przerabiał i domagał się aby jeszcze raz przerobił : )

Ja sam nie aktualizowalem nic, ani nie grałem przez live na piratach przez jakies 5 miesięcy i potem wbijam , aktualizuje i wszystko działa :D

Także wszystkie aktualizacje, w tym jakichś zabezpieczeń czy coś możesz robić bez obaw : )

Opublikowano

To radze ci nie robić aktualizacji sam :P

Idź do faceta co przerabiał i powiedz żeby ci zaktualizował i lt 3.0 wgrał na nowo (jeżeli jest fajny to ci to zrobi, jeśli nie to będzie chciał za to kasę)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Byłem dzisiaj u niego i powiedział, że zrobi aktualizacje za free.Usłyszałem od niego,że jak się zrobi aktualizację to przeróbka może nie wejść.W końcu nie wiem,mówił że jest ryzyko z tym. Oddać go do przeróbki czy nie oto jest pytanie, a wy jak myślicie?

Pozdrawiam Marian ;]

Opublikowano

Zaktualizuje dashboard i przeróbka może nie wejść ?

Jak go zaktualizuje, to przeróbka się usunie, ale wtedy wgra ją ponownie i wszystko będzie działać.

Wydaje mi się, że ten gośc to jest jakaś niekompetentna osoba xD.

Ja z takim to bym się domagał, żeby mi kase zwrócił i poszedł przerobić do innego, lub samemu.

I o jakim ryzyku mówił ? :D

Opublikowano

Ryzyko jest takie,że przeróbka może nie wejść. To jutro mam się do niego wybrać i żeby normalnie przerobił?Mówiłem mu że na forum się pytałem i a on powiedział że bzdury piszecie ;].Wierze tobie i idę jutro do niego na przeróbke ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...