Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Multi Client Lc Generic Name 01

tomek0311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie znalazłem podobnego tematu, więc zakładam nowy :)

Potrzebuję multi do lc generic 01, wiem że dużo osób uzywa tego, lecz ja nie mam bladego pojęcia skąd go wziąć :)

Prosiłbym o linka w temacie lub na pw :)

Opublikowano

Wchodzisz w folder z grą następnie folder Bin i tworzysz skrót Nksp.

Następnie klikasz PPM i Właściwości

Powinno Ci się ukazać coś takiego

"X:\x\x\Bin\Nksp.exe"

Zmień na

"X:\x\x\Bin\Nksp.exe" 4022

Odpalaj multi zawsze przez skrót Nksp ^^

Oczywiście te "x" to ta twoja ścieżka .. Nie wiem gdzie masz zainstalowane LC GenerickName01

Opublikowano

Gdy uruchamiam ten plik LastChaosMultiEP1 wyskakuje tabliczka: Nie mozna odnalezc pliku "C;/Program". Upewnij sie ze wpisana nazwa jest poprawna i sprobuj ponownie.

Gdy tworze skrot nksp i dopisuje (we wlasciwosciach) 4022 jedno okienko sie uruchamia, lecz gdy chce uruchomic drugie okienko gry wyskakuje: Last chaos is already running on your system.

Natomiast gdy chciałem sprobowac tego twojego programiku "multi" to po wybraniu folderu i episode wyskakuje to samo co w 1 przypadku...

Opublikowano

Gdy tworze skrot nksp i dopisuje (we wlasciwosciach) 4022 jedno okienko sie uruchamia, lecz gdy chce uruchomic drugie okienko gry wyskakuje: Last chaos is already running on your system.

Bo to nie ma być 4022, tylko 6574.

Updejtnąłem mojego MultiClient Createra, teraz robi po prostu zwyczajny skrót, wiec nie będzie żadnych problemów. Lukaj znów tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/682315-multi-multiclient-na-kazda-wersje-lastchaos-bez-x-trapa/

Dla ciekawskich: było to spowodowane przez to, że w nazwie folderu były spacje, a batch przy tym wariuje. Przy wzięciu tego w " " kompletnie odlatuje i próbuje odpalić program tak jakby - w konsoli.

Opublikowano

Po zaktualizowaniu programik działa idealnie bez żadnych błędów :) Może dla ciebie stworzenie takiego programiku to chwilka roboty ale jak dla mnie jesteś wielki :D

Gratki za pomysł oraz za pomoc :) Pozdrówka :)

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...