Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Kwadratowe Życie [Dedyk]

mikos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano chciałbym wam przedstawić serwer który sam zrobiłem a więc tak macie tu ip f25.owncraft.pl:25088 prosze nagrywać z tego serwera z góry dzienki i nie niszcie nic ok dobra. Serwer jest podobny do Kwadratowej Masakry

Opublikowano

Sama prezentacja przyprawia mnie o ból stawów i mięśni. Oraz żygać mi sie chcę.

dzienki i nie niszcie nic ok dobra
Naprawdę jesteś taki tępy czy tylko udajesz? "DZIENKI""NIC OK DOBRA""NISZCIE" OMG!!! Weś wyjdź. DOWIDZENIA!

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Niepolecam serwa niszza ci domy griftuja ogule a admin im pomaga wiec nie sadze i nawet bana dostalem niewiem za co...Wyszedlem na 15-20min z serwa chce wejsc a tu ban pozdroo

signature.png

Opublikowano

Ten serwer to Gówno , admin musiał sobie uświadomić dopiero po zniszczeniu mapy ze register jest potrzebny , Mrlolek to dziecko skakałem lepiej od niego na parkourach a on jak dziecko dal mnie na początek , gdy przeszedłem parkour niby oszukiwałem i nie chciał mi dać nagrody i tp na początek znów . ODRADZAM GRANIA NA TYM SERWIE TO SERWER DLA NEOSOW , Jeszcze coś niema anty latania i x ray jak na prawie każdym serwie .

Pozdro dla lola który dawał mi złote aplle z bloków i zbroje diax :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...