Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] 3 filmy z gry

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajne akcje, lecz jeżeli chciałbyś coś nagrywać to musisz lepiej rendering ustawić.

Btw. Lepiej daj linki w CODE bo się moderatorzy uczepią :P

za duża sygnatura

Opublikowano

Własnie mam problem z nagraniem w dobrej jakości filmu o niskim koszcie pamięci bo wstawiać filmik 1min 2gb trochę by trwała a ja nie mam czasu na takie rzeczy jakby ktoś mogłby mi pomóc w tym byłbym bardzo wdzięczny oraz nagrodziłbym lajkiem

Ps. A co to ten rendering bo ja się znam na tym jestem swieżakiem

Opublikowano

Nie wiem co to jest rendering, ale jak nagrywasz (pewnie) Frapsem to tak jest, lepszy Hypercam, tylko troszkę gorsza jakość a filmy ważą nieporównywalnie mniej. Np. taki 1 minutowy będzie ważył z 20 MB albo mniej.

Opublikowano

No ale lepiej frapsem i go tak jakby spakowac i wazy malo a obraz sie bardzo nie pogarsza i nie wiem w jakim programie to robic

Opublikowano

A w czym go ,,pakujesz''? A jak chcesz obróbkę czy coś to Sony Vegas albo Camtasia Studio (najprostsza i najgorsza z tych ,,lepszych''), albo Windows Movie Maker (totalne gówno, mało opcji). Jeszcze jest Adobe After Effects (nie korzystałem), ale to podobno dla profesjonalistów, bardzo trudny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...