Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Chcialbym Sie Zapytac O Wiarygodnosc Mu Proxy

SQUAD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to powiem Ci ze program dziala, jak narazie sie cieszy duzo popuralnoscia wsrod graczy posiadajacych ;] duzo opcji ;] duzo funkcji ;] serdecznie polecam jezeli grasz w mu ;] jak dla mnie to najlepszy cheat w mu ;] z jakich tam korzystalem ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

no to ja powiem tak mu proxy to cheat oparty w 90% na cm lodiego ..

kamil(bk4hyon)(fusion) kupil softa od lodiego i troche zmodyfikowal a teraz trzepie kase na leszczach ktorzy to kupuja...okradl on juz wielu ludzi jajox yamikato i jeszcze setki tepakow ktorzy odpalily proxy......nieprzedluzysz licencji stracisz itemy przy kazdym wejscu do gry z mu proxy login i haslo jest automatycznie wysylane do autora mozna to sprawdzic rozkładajac bota na czesci jedna z pierwszych opcji

HF GL

Opublikowano

no to ja powiem tak mu proxy to cheat oparty w 90% na cm lodiego ..

kamil(bk4hyon)(fusion) kupil softa od lodiego i troche zmodyfikowal a teraz trzepie kase na leszczach ktorzy to kupuja...okradl on juz wielu ludzi jajox yamikato i jeszcze setki tepakow ktorzy odpalily proxy......nieprzedluzysz licencji stracisz itemy przy kazdym wejscu do gry z mu proxy login i haslo jest automatycznie wysylane do autora mozna to sprawdzic rozkładajac bota na czesci jedna z pierwszych opcji

HF GL

Niestety ale to jest prawda.

Opublikowano

lol mnie tez dzisja ojebal, skurwysyn jebany z dark mastera +13 huj jebany

jeju.

będziemy płakać :( .

Nie użalaj się tu i nie wypisuj bzdur.

Bo jestem pewny , że on Cię nie okradł.

A co do kolegów wyżej :

Może i projekt jest Lodiego, ale jednak całą brudną robotę i wszystkie ulepszenia wykonał twórca MuProxy.

Także n/c koledzy :) .

@edit.

Zazdrość widzę bierze górę :) .

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

Tak to jest jak się kupuje hacki u 15 letniego gówniarza. Wiadomo że nie wytrzyma presji i będzie kradł.

Muproxy ma wbudowany keylogger który wysyła dane z każdego logowania na stronke muproxy, podfolder Auth, i tam zapisuje się to wszystko w pliku tekstowym. Jest tam wszystko, ip, passy do konta, login, nicki wszystkich postaci wraz z lvlami.

pozdro^^

Opublikowano

mirraseq lepiej złam zabezpieczenia tego MuProxy-syfu ^^ Wymyśl jak obejść tą autoryzacje,jeśli to możliwe :D

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

mirraseq lepiej złam zabezpieczenia tego MuProxy-syfu ^^ Wymyśl jak obejść tą autoryzacje,jeśli to możliwe :D

To proxy całkowicie wyłącza gg a klucze do algorytmu pobiera właśnie poprzez auth. To syf ^.^ Zresztą ominięcie gg jest prostsze niż myślałem xD Co prawda jeszcze nie do końca go ominąłem ale mogę już się bawić w pisanie a'la haxów ^.^ Za niedługo zacznę pisać Cheatz0Ra pod GMO i zobaczę co z tego wyjdzie :P

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Nikt nie wie dlaczego .

To wie tylko sprzedawca proxy :) .

Czekamy aż włączy . :rolleyes:

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

To się nie doczekasz :) Oficjalna wersja to odkrycie innego zastosowania programu przez autora.Być może poprostu dostał od kogoś wpierdol =)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Bardzo ciekawe jest to "inne zastosowanie" bo napewno nie moze to byc sposob dupowania z racji ze ta mozliowsc zostala zablokowana przez webzen

Invisible tez nie dziala

to co wam jeszcze do glowy przychodzi?

ludzie pisza na gmo

"Anyway the Kamil found cm code or stmh as i heard. I sow video how at server1 he is dealing with cm and making part by part+13... Its serious hack and web zen should make big investigation on this..."

wiem moze i to byc przyczyna nie dzialania MU proxy

Jak dal mnie to moglby wypuscic Mu proxy bez mozliowsci send pakiet